Köşe Yazısı

DİN’E SAYGISIZLIK = İNSANLIĞA SAYGISIZLIKTIR

İYİ Haftalar…   İsveç’in başkenti Stockholm’de büyükelçili-ğimiz önünde Kur’an-ı Kerim’e yapılan insanlık dışı saldırı kabul edilemez. Yapılan bu saldırı milyarlarca Müslüman’ı incitmiştir. Hayat rehberimiz, kitabımız Kur’an-ı Kerîm’e yönelik alçakça saldırı..

DİN’E SAYGISIZLIK = İNSANLIĞA SAYGISIZLIKTIR

İYİ Haftalar…

 

İsveç’in başkenti Stockholm’de büyükelçili-ğimiz önünde Kur’an-ı Kerim’e yapılan insanlık dışı saldırı kabul edilemez. Yapılan bu saldırı milyarlarca Müslüman’ı incitmiştir. Hayat rehberimiz, kitabımız Kur’an-ı Kerîm’e yönelik alçakça saldırı gerçekleşti-renleri ve buna göz yumanları şiddetle kınıyorum. Müs-lümanları hedef gösteren ve kutsal değerlerimize haka-

ret eden bu İslam düşmanı provokatif eyleme ifade öz-gürlüğü adı altında izin verilmesini hiçbir şekilde kabul etmiyoruz. Çünkü bu bir nefret suçudur. İsveç hüküme-ti gerekli adımları atmalı, insanlıktan nasibini almamış saldırganlar cezasız kalmamalıdır.

***************

Cumartesi günü gerçekleşen ve 3 adayın yarıştığı İYİ Parti Giresun İl Kongresi’ni 558 delegeden 362’sinin oyunu alarak başkanlığa seçilen İSMAİL BEKTAŞOĞLU’NU tebrik eder, çıktığı bu yolda kendisine başarılar dilerim.

***************

Türkiye, son yılların en sıcak kış aylarını yaşıyor. Ocak ayının sonlarına yaklaştık ancak hâlâ bir bahar havası yaşanıyor. Kar yağışı henüz yüzünü göstermedi. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar endişe verici bir hal aldı. Karın yağmaması kuraklık riskinin yanı sıra enfeksiyon hastalıklarında da artışa yol açtı. Lütfen dikkatli olalım.

***************

Üç Aylar yani Hicri Takvim’deki Recep, Şaban ve Ramazan ayından oluşan zaman üç aylık süreç dün Recep ayının başlamasıyla birlikte başladı. Bolluk ve bereket ayı olarak bilinen üç aylar tüm Müslüman alemine hayırlı olsun…

 

 

SAYGILARIMLA

Hepinize SAĞLIKLI okumalar dilerim

SAVAŞ’ımın yokluğunun 4304’üncü Günü

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL