Spor

1926 Bulancakspor Kongreye Gidiyor

23 Nisan’da  yapılacak olan 1926 Bulancakspor Kulübü Olağan Genel Kuruluna mevcut başkan Sezgin Karataş yeniden aday olmayacağını açıkladı.

1926 Bulancakspor Kongreye Gidiyor

1926 Bulancakspor Kulübü Başkanı Sezgin Karataş yaptığı açıklamada:”Sevgili dostlarım, arkadaşlarım; 1926 Bulancakspor yönetimine talip olduk ve olağanüstü kongre ile başkanlığını aldık. Bu hafta sonu oynanacak Sebat Gençlikspor-1926 Bulancakspor karşılaşması ile sona erecek BAL Ligi sezonumuzun sonucunda düşme tehlikesi ile karşı karşıyayız. Bu hafta deplasmanda oynanacak bu karşılaşmada son kez takımımızın başında olacağım. Umuyorum ki çocuklarımız buradan alacakları galibiyetle bizleri gururlandıracak ve ligde kalacağız.

Her halükarda 1926 Bulancakspor’umuzu ilki 23 Nisan, yeterli çoğunluk sağlanamaz ise de 30 Nisan kesin sonuçlu Olağan Genel Kurul’a götürüyorum.

“Kongrede Yeniden Aday Olmayacağım.”

Yeni seçilecek yönetim kurulu umuyorum ki benim yapamadığım başarı anlayışı ne ise onu gerçekleştirir. Gurbette bir Bulancaklı olarak cebimden, ailemden ve sağlığımdan verdiğim ödünlerin karşılığında küfür değil dua edilecek işlerle memleketime hizmet etmeye devam edeceğim. Kongreden sonra basın toplantısında da bu bir yılda yaşadıklarımızı anlatacağım. Şimdiden hayırlara vesile olsun. Kazanan Bulancak olsun.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL