Köşe Yazısı

14 MART TIP BAYRAMI..!

Bir canı yaşatabilmenin sorumluluğuyla hareket eden, iyiliği, emeği, dayanışmayı ve umudu yaşatmaktan vazgeçmeyen bütün sağlık emekçilerimizin 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum. Sağlık sektörünün özellikle covid-19 salgını döneminde sağlığın ne kadar..

14 MART TIP BAYRAMI..!

Bir canı yaşatabilmenin sorumluluğuyla hareket eden, iyiliği, emeği, dayanışmayı ve umudu yaşatmaktan vazgeçmeyen bütün sağlık emekçilerimizin 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum. Sağlık sektörünün özellikle covid-19 salgını döneminde sağlığın ne kadar önemli olduğunu ve sağlık çalışanlarımızın da buna bağlı olarak olmazsa olmazımız olduklarını bir kez daha hatırladık. Özellikle covid-19 salgınıyla mücadele ederken hayatlarını kaybeden sağlık çalışanlarımıza ve bugüne kadar hayatlarını kaybeden tüm sağlık emekçilerine Allah’tan rahmet diliyorum. Tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Şiddetin olmadığı, huzur dolu yarınlar umuduyla.

Bulancak Kaymakamımız Sayın ALİ İKRAM TUNA, İstanbul Büyükçekmece Kaymakamlığı’na atandı. Kendisine bu zamana kadar olan görev süresince Bulancak’ımıza verdiği hizmetler ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılarının daim olmasını dilerim.

Covid-19 salgını hala bizimle. Hâlâ vakalar ve ölümler yaşanıyor. Hâlâ aşı olmayan, aşı olmamakta da direnen insanlar var. Bu hafife alacağımız bir hastalık değil. Açık alanda maske zorunluluğunun kalktı diye lütfen bizlere rehavete kapılmayalım. Her ne kadar zorunluluk kalkmış olsa da bizler kendimiz, ailemiz ve çevremiz için Maske- Mesafe ve Temizlik kurallarına uymaya devam edelim.

Türkiye’yi etkisi altına alan soğuk hava ve kar yağışı sokaklarda kalan hayvanlar için ölümcül olabiliyor. Onlar için yapabileceğiniz küçük ama hayat kurtarıcı pek çok şey yapabilmeniz mümkün. Lütfen arabanızı çalıştırmadan önce tekerlekte ya da motorda bir kedi olup olmadığını kontrol edin. Kapınızın önüne bir kap yemek ve bir kap su koymak her mevsim önemli, ama kış şartlarında sokak hayvanlarının yemek bulma imkanı daha düşük olduğu için bu konu daha da önem kazanıyor. Yiyecek ihtiyaçlarını karşılayıp ha-yatlarını kurtarmak için onlara yemek ve su vermeyi ihmal etmeyin.

Giresunspor’un eski futbolcularından Tacettin Ergürsel’in vefatı hepimizi üzdü. Merhuma Allah’tan rahmet; kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dilerim. Bulancakspor, iyi bir çıkış yakaladı. Son 5 maçından galibiyetle ayrıldı. Umarım bu hafta da deplasmanda 3 puan alacaktır. Ligin ikinci yarısında bambaşka bir Bulancakspor izledik. Giresunspor’umuza ve Bulancakspor’umuza Başarılar Dilerim.

SAYGILARIMLA
Hepinize SAĞLIKLI okumalar dilerim
SAVAŞ’ımın yokluğunun 3988’inci Günü

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL