Köşe Yazısı

14 MART TIP BAYRAMI..!

İYİ Haftalar… Bir canı yaşatabilmenin sorumluluğuyla hareket eden, iyiliği, emeği, dayanışmayı ve umudu yaşatmaktan vazgeçmeyen bütün sağlık emekçilerimizin 14 MART TIP BAYRAMI’nı kutluyorum. Bireyin kendi sağlığına özen göstermesi ve beslenmeden..

14 MART TIP BAYRAMI..!

İYİ Haftalar…
Bir canı yaşatabilmenin sorumluluğuyla hareket eden, iyiliği, emeği, dayanışmayı ve umudu yaşatmaktan vazgeçmeyen bütün sağlık emekçilerimizin 14 MART TIP BAYRAMI’nı kutluyorum. Bireyin kendi sağlığına özen göstermesi ve beslenmeden iyileştirmeye kadar sağlık konularında bilinçlendirilmesi, doktorlarımız başta olmak üzere sağlık personelimizin özverili çalışmalarını kolaylaştıracak ve sağlık hizmetlerinin evrensel ölçülerde sunulabilmesine önemli katkı sağlayacaktır. Tıp alanında her gün yeni gelişmeler kaydedilmekte, vatandaşlarımıza kolay, erişilebilir ve etkili sağlık hizmeti sunabilmek için en büyük görev de başta doktorlar olmak üzere sağlık çalışanlarına düşmektedir. Son zamanlarda sağlık hizmetleri alanında ülkemizde ve ilimizde önemli adımlar atılmış, vatandaşlarımız bu hizmetlerden daha etkin bir şekilde yararlanmaya başlamışlardır. Bu kutsal, saygın ve onurlu mesleği büyük bir özveriyle yerine getiren tüm doktorlarımızın ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan CUMHURBAŞKANI ve 28. DÖNEM MİLLETVEKİLİ Genel Seçimlerinde, seçim başlangıç takviminin başlangıç tarihi olarak 18 Mart 2023 tarihi belirlendi. Seçime katılmaya hak kazanan 36 siyasi parti bulunuyor. 6’lı Masa’nın Cumhurbaşkanı Adayı olarak KEMAL KILIÇDAROĞLU’u açıklamasının ardından Memleket Partisi’nden MUHARREM İNCE de adaylığını açıkladı. Seçim süreci yaklaştıkça yeni yeni şartlar ve açıklamalar olacaktır. Son olarak Yüksek Seçim Kurulu 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimlerinde uygulanacak yasakları da açıkladı. Bu yasaklar arasında; “Yayın organları saat 18’e kadar seçim sonuçlarına ilişkin haber, tahmin ve yorum yapamayacak. Alkol satışı yapılamayacak. Eğlence mekanları kapalı olacak.” gibi dikkat çekici maddeler de yer alıyor. Gelişmelerin takipçisi olacağız. İnşallah ülkemiz ve vatandaşlarımız için hayırlısı olur.

Giresunspor galibiyete hasret kaldı. Karagümrük maçında 2-0 önde iken yapılan bireysel hatalar sonucu sahadan bir puanla döndü. Artık bu maçı geride bıraktık, Giresunspor’un bir an önce bir seri yakalaması lazım ve üst sıralara doğru tırmanması gerekiyor. Takımımız iyi futbol oynuyor, umarım bundan sonraki maçlarında üç puan alırlar ve taraftarlarını sevindirirler takımımıza bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim.

Bulancakspor kendi sahasında Samsun Atakumspor’a 1-0 mağlup oldu. Takımımız bir an önce toparlanmalıdır, burada taraftarlarımıza büyük iş düşüyor. İnşallah bundan sonraki maçlarda hak ettiği sonuçları alır ve ligi iyi bir yerde bitirir.

Pazarsuyu Yıldız Spor Kulübü bu hafta Akınspor’la 2-2 berabere kaldı. Takımımız iyi futbol oynuyor. Umarım bundan sonraki maçlarda güzel sonuçlar alarak ligi hak ettiği yerde bitirir takımımıza bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim.
Hakem SERKAN YÜCEL’in yanlış kararları ve Pazarsuyu Yıldız Spor’da ki 17 yaşındaki futbolcusuna SİNKAFLI ve el hareketi ile davranması ve de Tribünden 2 taraftarı karakola aldırması yakışıksız davranışlarıyla tepki çekti daha önceki idare ettiği maçta da olaylar yarattı. Taraftar bu SERKAN YÜCEL’i maçlarımıza istemiyoruz sloganları attı. Gereğini bekliyoruz.

SAYGILARIMLA
Hepinize SAĞLIKLI okumalar dilerim
SAVAŞ’ımın yokluğunun 4353’ncü Günü

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL