Güncel

10 Ocak Gazeteciler Gününde Gazetemize Bir Dizi Ziyaret

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle çok sayıda ziyaret ve tebrik aldık.

10 Ocak Gazeteciler Gününde Gazetemize Bir Dizi Ziyaret

Siyasetçiler, bürokratlar, sivil toplum örgütü temsilcileri ve basın mensuplarına değer verenler Çalışan Gazeteciler günümüzde bizleri yalnız bırakmadılar.


Çalışan Gazeteciler Günümüzü kutlamak üzere gazetemize birçok ziyaretçi geldi. Gazetemize gelerek Çalışan Gazeteciler günümüzü kutlayan ilk isimler AK Parti Bulancak İlçe Teşkilatı temsilcileri oldu. Gerçekleşen ziyarette AK Parti Bulancak Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Kılıç, AK Parti Bulancak Tanıtım ve Medya Birim Başkanı İsmail Azder, AK Parti Bulancak Kadın Kolları Başkanı Şükran Oral ve yönetim kurulu üyeleri Mehmet Karaman, Emre Aktay, Yasin Göktekin ve İpek Yıldız mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadılar.
Ardından İYİ Parti Bulancak İlçe Başkanı Nesim Çelik, Teşkilat İşlerinden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Melek Özgen, Sosyal Politikalar ve Kadın Politikalar Sorumlusu İlçe Başkanı Özgül Çamayaz, İlçe Sekreteri Kemal Kızılcı ve Uğur Kesik gazetemize gelerek, çalışanların gazeteciler gününü kutladılar.
Gerçekleşen ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazete Savaş İmtiyaz Sahibimiz OSMAN KIROĞLU; “ Her zaman olduğu gibi bizleri bu özel günümüzde de yalnız bırakmayan, desteklerini esirgemeyen herkese teşekkürlerimi sunarım.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL