Köşe Yazısı

10 OCAK GAZETECİLER GÜNÜ

“10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla GAZETEMİZİ ziyaret ederek bizleri bu anlamlı günde yalnız bırakmayan, davetleriyle bizleri onurlandıran ve ofisimize çiçekler göndererek desteklerini gösteren kişi ve kurumlara buradan da teşekkür..

10 OCAK GAZETECİLER GÜNÜ

“10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla GAZETEMİZİ ziyaret ederek bizleri bu anlamlı günde yalnız bırakmayan, davetleriyle bizleri onurlandıran ve ofisimize çiçekler göndererek desteklerini gösteren kişi ve kurumlara buradan da teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Tekrardan tüm meslektaşlarımın bu özel gününü kutluyorum.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi için gözler Meclis’te. Düzenlemede bu hafta Meclis sürecinin başlaması bekleniyor. Yasal süreç tamamlandıktan sonra müracaatlar e-Devlet üzerinden yapılabilecek. İlk aşamada 2 milyon 250 bin kişiyi ilgilendiren düzenlemede Meclis sürecinin bu hafta başlaması bekleniyor. Merakla bekliyoruz…

Hayretler içinde takip ediyorum biz Giresunlular değerlerimizi kaybetme yarışındayız sanki. Kirazımız gitti, limanımız bitti, fındık her yerde var. Sadece Giresunspor ve Giresun Üniversitesi kaldı onu da gayretlerle bitirme çabaları oluştu. Giresunlu bu değerlerine Bağırarak sahip çıkmalı aksi takdirde Giresun gelişmemiş illerin ilk sırasında yer alacak. Değerimizi bilelim ve Bildirelim.

Havalar bir soğuk bir sıcak. Vatandaşlar ne giyeceğini ne yapacağını şaşırmış durumda. Grip ve soğuk algınlığı kol geziyor. Kanımca maske takmak ve kalabalık ortamlardan uzak durmak gerekiyor. Tedbiri elden bırakmamız gerekiyor. Sağlıkla kalın.

 

SAYGILARIMLA

Hepinize SAĞLIKLI Okumalar Dilerim.

Savaş’ımın Yokluğunun 4293’üncü günü…

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL