AK PARTİ Giresun Milletvekili NAZIM ELMAS Piraziz Müftülüğü Gençlik Merkezi Beytülhikme Kütüphanesi Okuma Salonuna ziyarette bulundu.
AK PARTİ Giresun Milletvekili NAZIM ELMAS Açılışı yeni yapılan Piraziz Müftülüğü Gençlik Merkezi Beytülhikme Kütüphanesi Okuma Salonunu ziyaret etti. Güzel bir ziyaretin ardından; ”Çocuğundan Gencine, Gencinden Yaşlısına… Sıcak ve samimi bir ilim yuvası olan Beytülhikme Kütüphanesini Diyanet Vakfı’na bağışlayan Sn. İsmail KARAKIŞ hocamıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.
Geçmişin hazinelerini içinde saklayan, geleceğe ışık olan, en iyi dostlarımızı içinde barındıran kütüphanemize; çocuğundan gencine, gencinden yaşlısına tüm Pirazizli hemşehrilerimizi davet ediyorum” dedi.
YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)