Güncel

İYİ PARTİ BULANCAK İLÇE BAŞKANI AKİF KACAR’DAN YAYLA MAĞDURİYETLERİNE YÖNELİK ÇAĞRI

İYİ Parti Bulancak İlçe Başkanı Akif KACAR, son günlerde ilçenin yüksek kesimlerinde ve yaylalarda etkili olan olumsuz hava şartlarının yol açtığı hasarlara dikkat çekti. Şiddetli fırtına ve yoğun kar yağışı..

İYİ PARTİ BULANCAK İLÇE BAŞKANI AKİF KACAR’DAN YAYLA MAĞDURİYETLERİNE YÖNELİK ÇAĞRI

İYİ Parti Bulancak İlçe Başkanı Akif KACAR, son günlerde ilçenin yüksek kesimlerinde ve yaylalarda etkili olan olumsuz hava şartlarının yol açtığı hasarlara dikkat çekti. Şiddetli fırtına ve yoğun kar yağışı nedeniyle birçok obada ciddi maddi hasarların meydana geldiğini belirten KACAR, yetkilileri göreve davet etti.

Yaylalarda Maddi Hasar Büyük         

İlçenin yüksek rakımlı bölgelerinde yaşanan fırtınanın ardından birçok obada çatı uçmaları ve ev yıkılmalarının yaşandığı bildirildi. Yoğun kar kütleleri sebebiyle yayla yollarının kapalı olması, vatandaşların hasar gören evlerine ulaşmasını ve tamirat işlemlerini gerçekleştirmesini engelliyor.

“Yayla Yolları Bir An Önce Açılmalı”

Başkan Akif KACAR, devlet kurumlarının ve yerel yönetimlerin vakit kaybetmeden harekete geçmesi gerektiğini vurgulayarak şu taleplerde bulundu:

  • Kapalı olan yayla yolları ivedilikle ulaşıma açılmalıdır.
  • Bölgede hasar tespit çalışmaları hızlı bir şekilde başlatılmalıdır.
  • Mağduriyet yaşayan vatandaşların zararları giderilmeli ve yaralar sarılmalıdır.

Sürecin Takipçisi Olunacak

Vatandaşların bu zor süreçte yalnız olmadığını ifade eden KACAR, sürecin yakından takipçisi olacaklarını ve yaşanan zorlukların dayanışma içerisinde aşılacağını belirtti.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL