Genel

İL ÖZEL İDARESİNDEN BİR BÜYÜK HİZMET DAHA TEKNİK LİSEYE ATÖLYE BİNASI YAPIMINA BAŞLADI

Giresun İl Özel İdaresi tarafından start verilen Giresun merkez 125. Yıl Teknik Anadolu Lisesi Atölye binasına kavuşacak.

İL ÖZEL İDARESİNDEN BİR BÜYÜK HİZMET DAHA TEKNİK LİSEYE ATÖLYE BİNASI YAPIMINA BAŞLADI

Giresun İl Özel İdaresi tarafından start verilen Giresun merkez 125. Yıl Teknik Anadolu Lisesi Atölye binasına kavuşacak. Uzun zamandır ihtiyacı hissedilen Atölye binası öğrencilerin büyük bir ihtiyacını daha karşılamış olacak.

Giresun’un her alanında yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettiren Giresun İl Özel İdaresi Atölye binası için kolları sıvadı. Özel İdaresi tarafından yapılan, Giresun Merkez 125. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Atölye Binası Yapım işinde şu an temel atma aşamasına geldi. 125.Yıl Teknik Anadolu Lisesi Atölye binası 2 atölye ve 5 derslikten oluşacak.

Merkez 125. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Atölye Binası inşaatı 2024 Ağustos ayında Milli Eğitim Bakanlığına teslim edilecek ve 2024-2025 eğitim-öğretim yılında yetiştirilerek açılması planlanıyor.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL