Spor

Giresunspor, “Omuz Omuza” Yardım ve Dayanışma Kampanyası’na Katıldı

Giresunspor Kulübü, Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen deprem felaketlerinin ardından, Türk futbolu olarak yaralarımızı sarmak için Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve beIN Medya Grubu iş birliği ile organize edilen “Omuz Omuza” yardım ve dayanışma gecesine katıldı.

Giresunspor, “Omuz Omuza” Yardım ve Dayanışma Kampanyası’na Katıldı

Kulüp Başkanı Nahid Ramazan Yamak, Teknik Direktör Hakan Keleş, oyunculardan Onurcan Piri, Serginho ve Alexis Pérez de gecede yer aldı.

Gecede bir konuşma yapan Başkan Yamak, her zaman depremzedelerin yanında olacaklarını vurgulayarak yardım yapan vatandaşlarla gurur duyduklarını söyledi.

“Tüm Vatandaşlarımızla Gurur Duyuyorum”

Başkan Yamak; “Bizim çok çalışmamız lazım, hızlı olmamız lazım. Sadece bugün değil, ileriki süreçlerde de depremlerin yaralarının sarılması için depremzedelerin yanında olacağız. Zaten bu konuda Giresunspor Kulübü olarak çok hassas davranıyoruz. Bazen bazı yardımları yaparken kendi içimizi acıtarak yapmamız lazım, kendimizi zorlamamız lazım. Her zaman buna devam edeceğiz. Bu dönemde de Türkiye Cumhuriyeti’nin bir evladı olmaktan, bu yapılan yardımlardan dolayı, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yolda, bu görüşleri bütün ülke olarak paylaşarak, bu yardımları yaptığımız için gerçekten tüm vatandaşlarımızla gurur duyuyorum. Bu memleketin vatandaşı olmaktan da ayrı bir gurur duyuyorum, herkese çok teşekkür ederim. Hepimizin başı sağ olsun.”

“20 Milyon Liralık Mobilya Desteği Sağlayacağız”

Başkan Yamak, yapılacak yardımları da şöyle açıkladı: “Ağaçişleri Endüstri Mühendisleri Derneğindeki (AEMDER) arkadaşlarla görüşerek yaklaşık 6 milyon lira değerinde konteynırlarda veya evlerde kullanılabilecek 1000 adet çift kapılı dolap ve 1000 adet masayı hazırlatıp mobilya firmalarımızla birlikte göndereceğiz. Devamında da bunu devam ettireceğiz, yaklaşık 20 milyon liralık oraya bir mobilya malzemesini bir an önce çalışıp bitireceğiz. Ali Demirhan 2 milyon lira, Edessa Kapı 500 adet kapı ile ayrıca Giresunspor Yönetim Kurulu olarak da 500 bin liralık yardımda bulunacağız.”

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL