Giresun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü su ürünleri kontrol görevlileri, karaya çıkış noktaları ve perakende balık satış yerlerinde denetimlerini sürdürüyor. 1380 sayılı Su Ürünleri Kanunu kapsamında yapılan kontrollerle, balıkçıların yasalara..
Giresun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü su ürünleri kontrol görevlileri, karaya çıkış noktaları ve perakende balık satış yerlerinde denetimlerini sürdürüyor.
1380 sayılı Su Ürünleri Kanunu kapsamında yapılan kontrollerle, balıkçıların yasalara uygun avcılık yapmaları sağlanıyor.
Yetkililer, 1 Eylül’de başlayacak yeni av sezonu öncesinde özellikle gırgır ağlarıyla hamsi avcılığı yapacak balıkçı gemilerinde de titiz bir denetim gerçekleştiriyor.
Müdürlük, sürdürülebilir balıkçılığın ve deniz ekosisteminin korunması için çalışmalarına aralıksız devam edeceğini açıkladı.
YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)