Güncel

GİRESUN İL ÖZEL İDARESİ’NDEN EĞİTİME 78 MİLYONLUK DEV YATIRIM: AKSU’DA MODERN OKUL HİZMETE GİRDİ

Giresun İl Özel İdaresi, il genelinde eğitim altyapısını güçlendirme hamlelerine bir yenisini ekleyerek Aksu bölgesinde inşa edilen 24 derslikli modern ilkokulu hizmete açtı. Toplam 78 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen..

GİRESUN İL ÖZEL İDARESİ’NDEN EĞİTİME 78 MİLYONLUK DEV YATIRIM: AKSU’DA MODERN OKUL HİZMETE GİRDİ

Giresun İl Özel İdaresi, il genelinde eğitim altyapısını güçlendirme hamlelerine bir yenisini ekleyerek Aksu bölgesinde inşa edilen 24 derslikli modern ilkokulu hizmete açtı. Toplam 78 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen bu yeni eğitim yuvası, sunduğu modern imkânlarla dikkat çekiyor.

Yeni okul binası, yalnızca fiziki yapısıyla değil, sahip olduğu teknolojik donanımla da öne çıkıyor. Öğrencilerin çağın gerekliliklerine uygun eğitim alabilmesi için okulda:

Son teknoloji laboratuvarlar

Akıllı tahtalarla donatılmış ferah derslikler

Geniş ve kullanışlı bir kütüphane

Modern spor salonu gibi birçok sosyal ve eğitsel alan bulunuyor.

İl Özel İdaresi yetkilileri, açılan okulun yalnızca bir bina olmaktan öte, genç nesillerin bilim, sanat ve sporla buluşacağı güçlü bir eğitim merkezi olduğunu vurguladı. Yapılan açıklamada, idarenin eğitimde fırsat eşitliğini gözeterek Giresun’un tüm bölgelerine en iyi ve kaliteli eğitim imkânlarını sunmayı hedeflediği belirtildi. Bu yatırımın, bölge eğitimine önemli bir ivme kazandırması bekleniyor.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL