Güncel

“Giresun bizi hiç yalnız bırakmadı, biz de sizleri asla yalnız bırakmayacağız”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Çevre ve Şehircilik Politikaları Başkanı Sevilay TUNCER, AK Parti MKYK üyeleri ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Giresun’da yoğun bir program gerçekleştirdi. TUNCER, ilk olarak Yeşil..

“Giresun bizi hiç yalnız bırakmadı, biz de sizleri asla yalnız bırakmayacağız”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Çevre ve Şehircilik Politikaları Başkanı Sevilay TUNCER, AK Parti MKYK üyeleri ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Giresun’da yoğun bir program gerçekleştirdi.

TUNCER, ilk olarak Yeşil Giresun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli’nde partililerle buluştu. Programa; İstanbul Milletvekili İsmail ERDEM, Ankara Milletvekili Zeynep YILDIZ, Samsun Milletvekili Orhan KIRCALI, Ordu Milletvekili Mustafa HAMARAT, Ardahan Milletvekili Kaan KOÇ ile AK Parti MKYK üyeleri Melek DUMAN, Hilmi TÜRKMEN, Ömer Faruk BESLİ, Arzu SILİN GÜNAYDIN ve Reşide YÜKSEL katıldı.

Azim ve kararlılıkla çalıştıklarını dile getiren TUNCER, konuşmasına şöyle başladı:

“14 Ağustos’ta AK Partimizin 24. kuruluş yıldönümünü büyük bir coşkuyla kutladık. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın liderliğinde, Büyük ve Güçlü Türkiye idealine ulaşmak için canla başla çalışıyoruz. 24 yılda Türkiye’yi sağlıkta, eğitimde, çevrede, şehircilikte, ulaşımda, enerjide, savunmada ve diplomaside bambaşka bir noktaya taşıdık. Bu kazanımların üzerine, geleceğimizi şekillendiren yeni vizyonumuzu inşa ettik. Bu vizyonun adı Türkiye Yüzyılı Vizyonu’dur.”

TUNCER, Giresun halkına olan güvenini vurgularken sözlerini şöyle sürdürdü:

“Giresun bizi hiç yalnız bırakmadı, biz de sizleri asla yalnız bırakmayacağız. Daha yaşanabilir şehirler, daha dirençli yapılar, daha temiz bir çevre ve daha müreffeh bir gelecek için gece gündüz çalışıyoruz.”

Vatandaşla aynı hedefe odaklandıklarını aktaran TUNCER, konuşmasını şu ifadelerle tamamladı:

“Türkiye Yüzyılı buluşmalarının tek amacı, vatandaşımızla aynı sofrada, aynı duyguda, aynı hedefte olmaktır. Bizim davamız Türkiye davasıdır. Birlik içinde, omuz omuza, gönül gönüle verdikçe hem Giresun’un hem de Türkiye’nin yarınları daha aydınlık olacaktır.”

AK Parti heyeti, Giresun’daki program boyunca 16 ilçede ve 8 beldede vatandaşlarla buluşarak, yerel sorunları dinlemeye ve çözüm odaklı projeler üzerinde istişare yapmaya devam edecek.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL