Güncel

Bulancak’ta Yılların Su Sorunu Çözülüyor

Bulancak Belediyesi ve BULASKİ ekipleri, ilçemizin uzun süredir su hattı olmayan bölgelerinden biri olan Şemsettin Mahallesi Demirkapı Sokak’ta önemli bir altyapı çalışmasına imza attı.Yaklaşık 300 metrelik içme suyu şebeke hattı..

Bulancak’ta Yılların Su Sorunu Çözülüyor

Bulancak Belediyesi ve BULASKİ ekipleri, ilçemizin uzun süredir su hattı olmayan bölgelerinden biri olan Şemsettin Mahallesi Demirkapı Sokak’ta önemli bir altyapı çalışmasına imza attı.Yaklaşık 300 metrelik içme suyu şebeke hattı döşeme çalışması ile mahalle sakinleri ilk kez şebeke suyuna kavuşacak. Belediye Başkanı Necmi SIBIÇ’ın talimatıyla başlatılan çalışma, mahalle halkı tarafından memnuniyetle karşılandı.Çalışmalar sırasında yolların zarar görmemesi için özel kesim makineleri kullanılarak hem doğaya hem de kamu kaynaklarına duyarlı bir süreç yürütüldü. Belediye ekipleri, altyapı çalışmalarının ardından bölgenin yol düzenlemelerini de kısa sürede tamamlamayı planlıyor.

Başkan Necmi SIBIÇ, “Vatandaşlarımızı yıllardır bekledikleri sağlıklı ve kesintisiz içme suyuna kavuşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hiçbir mahallemizi, hiçbir sokağımızı ihmal etmiyoruz. Bulancak’ta her haneye eşit hizmet ulaştırmak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz,” dedi.Bulancak Belediyesi, içme suyu ve altyapı yatırımlarını ilçenin diğer mahallelerinde de sürdürmeyi hedefliyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL