Bulancak’ta ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen “İstiklâl Marşı’nı Güzel Okuma” yarışması, millî ruhun coşkusuyla gerçekleştirildi. Geleceğin teminatı olan öğrencilerin bağımsızlık sembolümüzü en etkili şekilde seslendirmek için ter döktüğü program, izleyenlere duygu..
Bulancak’ta ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen “İstiklâl Marşı’nı Güzel Okuma” yarışması, millî ruhun coşkusuyla gerçekleştirildi. Geleceğin teminatı olan öğrencilerin bağımsızlık sembolümüzü en etkili şekilde seslendirmek için ter döktüğü program, izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.
Programa katılarak öğrencilerin heyecanına ortak olan Bulancak İlçe Millî Eğitim Müdürü Şenel BULUT, yarışmanın önemine dair anlamlı bir konuşma yaptı. Müdür BULUT, İstiklâl Marşı’nın sadece bir metin değil, bir milletin var oluş destanı olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:
“İstiklâl Marşı, milletimizin bağımsızlık ruhunu, inancını ve vatan sevgisini en güçlü şekilde yansıtan millî bir metindir. Bu ruhu yüreğinde hissederek okuyan her evladımız, geçmişimizle geleceğimiz arasında güçlü bir bağ kurmaktadır.”
Jürinin değerlendirmesi sonucunda performanslarıyla göz dolduran ve ilk üç sırayı paylaşan öğrencilere ödülleri takdim edildi. Yarışma disiplini ve millî şuuru sergileyen tüm katılımcı öğrencilere ise katılım sertifikaları verilerek başarıları onurlandırıldı.
YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)