Güncel Siyaset

BULANCAK BELEDİYESİ’NDEN 1 MAYIS’A ANLAMLI, DESTEK SANAYİ EMEKÇİLERİNE ÜCRETSİZ YEMEK İKRAMI

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, Bulancak’ta anlamına uygun şekilde kutlanıyor. Bulancak Belediyesi, sanayi sitesinde çalışan emekçilerin bayramını kutlamak amacıyla bu güne özel  lokantalarda ücretsiz yemek ikramı uygulaması başlattı.Belediye Başkanı..

BULANCAK BELEDİYESİ’NDEN 1 MAYIS’A ANLAMLI, DESTEK SANAYİ EMEKÇİLERİNE ÜCRETSİZ YEMEK İKRAMI

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, Bulancak’ta anlamına uygun şekilde kutlanıyor. Bulancak Belediyesi, sanayi sitesinde çalışan emekçilerin bayramını kutlamak amacıyla bu güne özel  lokantalarda ücretsiz yemek ikramı uygulaması başlattı.Belediye Başkanı Necmi SIBIÇ’ın talimatıyla hayata geçirilen uygulama kapsamında, Bulancak Sanayi Sitesi’nde çalışan işçilere, anlaşmalı lokantalarda öğle yemeği ücretsiz olarak sunulacak. Belediye Zabıta ekipleri sabah saatlerinden itibaren bölgedeki lokantalara afişleri asarak uygulamayı duyurdu, esnafa katkılarından dolayı teşekkür etti.Başkan Necmi SIBIÇ yaptığı açıklamada, “Bu şehir, sizin emeğinizle büyüyor. 1 Mayıs yalnızca bir bayram değil, aynı zamanda alın terine duyulan saygının ve dayanışmanın adıdır. Bugün soframızı işçi kardeşlerimizle paylaşmak istedik. Huzur ve bereket emekle gelir” ifadelerini kullandı.

Sanayi esnafı ve çalışanlar uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirerek Belediye Başkanı Necmi SIBIÇ ve ekibine teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL