Siyaset Yerel

Sıbıç:”Projelerimiz De Hazır, Kadrolarımız Da”

CHP Bulancak İlçe Başkanı Necmi Sıbıç, beraberindeki birçok önemli isimle birlikte  Küçüklü Köyü Su Ürünleri Kooperatifinde balıkçılarla bir araya geldi.

Sıbıç:”Projelerimiz De Hazır, Kadrolarımız Da”

Her kesimin olduğu gibi balıkçıların da sorunlarının çok olduğunun altını çizen Başkan Sıbıç: “Partimiz CHP’nin Belediyelerden sorumlu Genel Başkan Yardımcımız, komşumuz Ordu Milletvekilimiz Sayın Seyit Torun’la ilçemiz Küçüklü Köyü’nde ekmeğini denizden çıkaran balıkçılarımızı ziyaret edip, sorunlarını dinledik.

Küçüklü Köyü Su Ürünleri Kooperatifi’nde gerçekleşen buluşmaya Sinop milletvekilimiz Barış Karadeniz, önceki dönem milletvekilimiz Eşref Karaibrahim,İl Başkanımız Gültekin Uzunalioğlu, Merkez ilçe başkanımız Murat Bektaş, önceki dönem Giresun belediye başkanımız Kerim Aksu ve balıkçı kardeşlerimiz katıldı.

Her kesimin olduğu gibi balıkçılarımızın da sorunu çok. Biz zaten biliyoruz ancak güncel bilgileri de edinmiş olduk. Söz veriyoruz iktidarımızda; ekonomik nedenlerle beslenme sorunu yaşayan başta çocuklarımız olmak üzere herkesin yüzünü güldüreceğiz. Projelerimiz de hazır, kadrolarımız da. Geliyor gelmekte olan.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL