Güncel Yerel

Vali Ünlü ve Eşinden; Şehit Ailesi, Gaziler, Yaşlı ve Engellilere Bayram Ziyareti

Giresun Valisi Enver Ünlü, Ramazan Bayramının birinci günü, bayram programı kapsamında sırasıyla; Türkiye Harp Malûlü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği, Şehit ailesi, Huzurevi sakinleri ve Anadolu Engelliler Yardımlaşma ve Spor Kulübü Derneğini ziyaret etti.

Vali Ünlü ve Eşinden; Şehit Ailesi, Gaziler, Yaşlı ve Engellilere Bayram Ziyareti

İlk olarak, Türkiye Harp Malûlü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğini ziyaret eden Vali Ünlü, şehit aileleri ve gazilerle bayramlaşarak; “Hep aklımızda, hep gönlümüzdeler. Türkiye Harp Malulü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Giresun Şubemizle bayramlaştık, hayır dualarını istedik. Vatanımızın ve Milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını ortaya koyan yiğitlerimizin haklarını ne yapsak ödeyemeyiz” paylaşımında bulundu.

Vali Ünlü, eşi Sema Ünlü Hanımefendi ile birlikte, Şehit Polis Memuru Murat Şengül’ün ailesini ziyaret ederek ailenin bayramını kutladı.

Vali Ünlü ziyaret sonrası yaptığı paylaşımda duygularını; “Bir hilâl uğruna. Eşimle birlikte 1996 yılında Bingöl’de terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışma esnasında Şehitler Kervanına katılan Kahraman Polisimiz Murat Şengül’ün değerli ailesine bayram ziyaretinde bulunduk. Şehidimizin ruhu şad, makamı âlî olsun” ifadeleriyle dile getirdi.

Eşi Hanımefendi ile birlikte Giresun Huzurevini ziyaretinde de bulunan Vali Ünlü; “Kıymetli büyüklerimizle gönüllerimizi buluşturduk. Bu güzel bayram gününde milli ve manevi hafızamız olan başımızın tacı büyüklerimizle birlikteyiz. Eski bayramları da aratmayacak şekilde keyifli vakit geçirdik. Rabbim ömürlerini bereketlendirsin, sıhhat ve afiyet ihsan eylesin” temennisinde bulundu.

Son olarak Sema Ünlü Hanımefendi ile birlikte Anadolu Engelliler Yardımlaşma ve Spor Kulübü Derneğini ziyaret eden Vali Ünlü, yaptığı paylaşımda “ Sizleri çok seviyoruz. Eşimle birlikte Anadolu Engelliler Yardımlaşma ve Spor Kulübü Derneğini ziyaret ederek değerli kardeşlerimizle bayramlaştık. Yeter ki birbirimize inanalım, değer verelim; sevginin, gönül birliğinin ve anlayışın aşamayacağı hiçbir engel yok” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL