Güncel Yerel

Başkan Pekdemir’den Bayram Mesajı

Bulancak Ülkü Ocağı Başkanı Öner PEKDEMİR’ Sosyal Medya üzerinden yaptığı açıklamada Türk İslam Alemininin Ramazan Bayramını Kutladı.

Başkan Pekdemir’den Bayram Mesajı

PEKDEMİR kutlama mesajında;
“Bir yanda Mübarek Ramazan ayının bitimiyle hüzünlenip manen burukluk yaşıyorken, diğer yanda bayram günlerine vasıl olmanın huzuruyla, hususuyla, umuduyla ve sevinciyle yüreklerimiz çarpmaktadır.
Bayram, kırgın gönülleri buluşturan kardeşlik havzası, dargın ve küskün bedenleri kavuşturan barış vahasıdır.
Çatık kaşların, asık yüzlerin, soğuk bakışların, sıkılı yumrukların bayramın sıcaklığıyla, bayram günlerinin esenlik ve erdemiyle tasfiye ve telafi edilmesi samimi dileğimizdir.
Hepsinden ve her şeyden evvel bayram milli ve manevi kucaklaşmanın müstesna bir müjdesidir.
Bayramımız birdir, bayrağımız birdir, kıblemiz birdir, kaderimiz birdir, has bahçemiz olan devletimiz ve milletimiz birdir.
Sılah-i rahimle birlikte mesafeler silinecek, özlemini çektiğimiz buluşmalar, görüşmeler ve sıcacık gülümsemeler inşallah yurdumuzun dört bir yanını gökkuşağı renkleri gibi kaplayacaktır.
Evvelemirde kahraman şehitlerimizi, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve Silah Arkadaşlarını rahmetle hürmetle anıyor; şehit analarımızın, şehit babalarımızın ve şehit yakınlarımızın bayramını gönülden kutluyor,
Gazilerimize en iyi dileklerimi sunuyor, halen tedavi altında bulunanlara şifa temennilerimle hayırlı bayramlar diliyoruz.
Her günümüz bayram,
Allah yar ve yardımcımız olsun.
Niyaz ederim ki, bu bayramda uzatılan hiçbir el geri çevrilmesin, barış ve kardeşliğimiz ebediyete kadar var olsun.
Nerede yaşıyorsa yaşasın, yurt içinde ve yurt dışında hayatın yükünü omuzlamış değerli vatandaşlarımın, büyük Türk milletinin, Türk-İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı muhabbetle tebrik ediyor, selam ve saygılarımızı sunuyoruz” dedi.
@onerpekdemir

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL