Yerel

Başkan Erener Makam Koltuğunu Öğrencilere Bıraktı

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, “23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı” olması dolayısıyla makam koltuğunu öğrencilerle paylaştı.

Başkan Erener Makam Koltuğunu Öğrencilere Bıraktı

Görele Hasan Ali Yücel İlk ve Ortaokulu öğrencilerinden Ömer Uras Sazak, Bekir Ege ve Zeynep Sezer’i sınıf öğretmenleri Zülfikar Dursun önderliğinde makamında kabul eden Belediye Başkanı Tolga Erener, konuk sandalyesine oturarak, minik başkanların hem projelerini dinledi, hem de deneyimlerini paylaştı.

Belediye Başkanı Tolga Erener, nesiller arasındaki köprünün iyi kurulması gerektiğini söyledi.
Gelecek nesillere daha iyi yarınlar bırakmak için çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Tolga Erener, “Çocuklarımız, bizim geleceğimiz, yarınlarımızın umududur. 23 Nisan 1920 Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin de açılış günüdür ve dünyada kutlanan ilk çocuk bayramıdır. Tıpkı her çocuğun olduğu gibi Ömer Uras, Bekir ve Zeynep’in hayalleri çok büyük. Biz onların hayallerini paylaşıyoruz. Bu koltuklarda bizlerden sonra onlar oturacak. Onlara daha iyi bir gelecek bırakmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Tüm Dünya Çocuklarına armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL