Güncel

BULANCAK KAYMAKAMLIĞI’NDAN GENÇ YAZARA BÜYÜK JEST: “AHMET’İN HAYATI” RAFLARDA

Bulancak Kaymakamı Ömer Faruk TUNCER, ilçedeki yetenekli gençleri desteklemeye devam ediyor. 6. sınıf öğrencisi Miraç Deniz ÇELEBİ, kaleme aldığı taslak halindeki kitabının basılması hayalini Kaymakam TUNCER’in desteğiyle gerçeğe dönüştürdü. Her..

BULANCAK KAYMAKAMLIĞI’NDAN GENÇ YAZARA BÜYÜK JEST: “AHMET’İN HAYATI” RAFLARDA

Bulancak Kaymakamı Ömer Faruk TUNCER, ilçedeki yetenekli gençleri desteklemeye devam ediyor. 6. sınıf öğrencisi Miraç Deniz ÇELEBİ, kaleme aldığı taslak halindeki kitabının basılması hayalini Kaymakam TUNCER’in desteğiyle gerçeğe dönüştürdü.

Her şey, Kaymakam Ömer Faruk TUNCER’in daha önce gerçekleştirdiği bir ev ziyareti sırasında başladı. Bu ziyaret esnasında genç yetenek Miraç Deniz ÇELEBİ’nin bir kitap yazdığını öğrenen Kaymakam TUNCER, öğrencimizin kitabın basılması yönündeki heyecanına kayıtsız kalmadı.

İlk Kitap, İlk İmza

Kaymakamlık makamında gerçekleşen kabulde, basımı tamamlanan “Ahmet’in Hayatı” adlı kitabın sevinci yaşandı. Genç yazar Miraç Deniz ÇELEBİ, büyük emek verdiği kitabını imzalayarak Kaymakam Ömer Faruk TUNCER’e takdim etti.

Anlamlı ziyarete; İlçe Millî Eğitim Müdürü Şenel BULUT, Sosyal Hizmetler Müdürlüğü görevlileri ve genç yazarın babası da eşlik ederek bu mutluluğa ortak oldular.

“Gençlerimizin Her Zaman Yanındayız”

Kaymakam TUNCER, özel öğrencimizi tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Gençlerin eğitim, kültür ve sanat alanındaki projelerinin kendileri için çok kıymetli olduğunu vurgulayan TUNCER, “Miraç gibi azimli ve üretken gençlerimizin her zaman yanındayız. Bu kitap, sadece bir başlangıç; gençlerimizin hayallerine giden yolda köprü olmaya devam edeceğiz,” ifadelerini kullandı.

Bulancak eğitim camiası ve halkı tarafından takdirle karşılanan bu destek, ilçedeki diğer genç yetenekler için de büyük bir motivasyon kaynağı oldu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL