eğitim Güncel Yerel

GİRESUN İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLERİ ALUCRA’DA TOPLANDI

Giresun İl Millî Eğitim Müdürlüğü, eğitim hizmetlerinin daha etkin yürütülmesi ve ilçeler arası koordinasyonun güçlendirilmesi amacıyla “İlçe Millî Eğitim Müdürleri Toplantısı” düzenledi. Toplantı, Alucra ilçesindeki Hacı Osman Erilli Anadolu İmam..

GİRESUN İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLERİ ALUCRA’DA TOPLANDI

Giresun İl Millî Eğitim Müdürlüğü, eğitim hizmetlerinin daha etkin yürütülmesi ve ilçeler arası koordinasyonun güçlendirilmesi amacıyla “İlçe Millî Eğitim Müdürleri Toplantısı” düzenledi. Toplantı, Alucra ilçesindeki Hacı Osman Erilli Anadolu İmam Hatip Lisesi toplantı salonunda yapıldı.

Toplantı, Müdür Özgür TOKGÖZ’ün başkanlığında gerçekleşti. Toplantıya; İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Ergin AYBAR, Şube Müdürleri Murat YAVUZ ve İsmail BABUR ile 15 İlçe Millî Eğitim Müdürü katıldı.

Görüşmelerde, eğitimde kaliteyi artırmak ve öğrencilerin gelişimine katkı sağlamak hedefiyle çeşitli kararlar alındı. İlçe Millî Eğitim Müdürleri, ihtiyaç ve önerilerini paylaşarak ortak çözüm yollarında uzlaştı. Toplantıda, eğitimde iş birliği ve koordinasyonun önemi özellikle vurgulandı.

Toplantının sonunda Müdür Özgür TOKGÖZ, katılımlarından dolayı İlçe Millî Eğitim Müdürlerine teşekkür ederek, toplantının Giresun eğitimine hayırlı olması dileğinde bulundu.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL