Güncel

Ruhsatsız İş Yeri Mühürlendi!

İlçemizde ruhsatsız faaliyet gösteren bir işyeri, Belediye Başkanımız Necmi SIBIÇ’ın talimatı ile Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından tespit edilerek, yerinde yapılan denetimle eksik evrak ve izinsiz faaliyet göstermesi sebebiyle mühürlenerek faaliyetine..

Ruhsatsız İş Yeri Mühürlendi!

İlçemizde ruhsatsız faaliyet gösteren bir işyeri, Belediye Başkanımız Necmi SIBIÇ’ın talimatı ile Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından tespit edilerek, yerinde yapılan denetimle eksik evrak ve izinsiz faaliyet göstermesi sebebiyle mühürlenerek faaliyetine son verildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, haksız kazanç ve rekabet koşullarına uymayan ticari faaliyetlere izin verilmeyeceği, bu tür girişimlere karşı denetimlere devam edileceği belirtildi.

Belediye Başkanı Necmi SIBIÇ; “Bulancak Belediyesi olarak, geçici süreliğine ilçemize gelip ‘fuar’, ‘kuru gıda satışı’ ya da benzeri isimler altında giyim veya ayakkabı satışı yapmaya çalışan, rekabet koşullarına aykırı ve haksız kazanç sağlayan hiçbir işletmeye izin vermeyeceğiz. Bulancak esnafını korumak bizim önceliğimizdir” dedi.

Belediyenin müdahalesi esnaf kesimi tarafından da memnuniyetle karşılandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL