Güncel

YENİDEN REFAH PARTİSİ HEYETİ GAZETE SAVAŞI’NI ZİYARET ETTİ: KESER VE BULDUK İLE VERİMLİ GÖRÜŞME

Yeniden Refah Partisi teşkilatının önemli isimleri, yerel medya ile ilişkileri güçlendirme hedefiyle gazetemiz Gazete Savaşı’nı ziyaret etti. Kadın Kolları Başkanı Kübra KESER ve parti ilçe sekreteri Mehmet Ali BULDUK’tan oluşan..

YENİDEN REFAH PARTİSİ HEYETİ GAZETE SAVAŞI’NI ZİYARET ETTİ: KESER VE BULDUK İLE VERİMLİ GÖRÜŞME

Yeniden Refah Partisi teşkilatının önemli isimleri, yerel medya ile ilişkileri güçlendirme hedefiyle gazetemiz Gazete Savaşı’nı ziyaret etti. Kadın Kolları Başkanı Kübra KESER ve parti ilçe sekreteri Mehmet Ali BULDUK’tan oluşan heyeti, gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Arzu ESEN ve Muhabir ve Dağıtım Sorumlusu Can CİHAN ağırladı.

Parti yöneticileri KESER ve BULDUK, ziyarette gazetemizin yayın hayatına ve yerel basındaki duruşuna dair görüşlerini aktardı. Gazetemiz ofisinde samimi ve sıcak bir atmosferde gerçekleşen görüşmede, yerel ve ulusal gündeme dair önemli değerlendirmeler yapıldı. Görüşmelerin “çok güzel geçtiği” belirtilirken, partinin Giresun ve bölgedeki çalışmaları ile medyayla kuracağı iletişim stratejileri masaya yatırıldı. Karşılıklı bilgi alışverişinde bulunulan ziyarette, iş birliği ve doğru bilgi akışının sağlanması konusunda ortak temenniler dile getirildi.

Görüşme sonrasında, Gazete Savaş olarak misafirlerimize teşekkür edildi. Yeniden Refah Partisi Kadın Kolları Başkanı Kübra KESER ve parti ilçe sekreteri Mehmet Ali BULDUK, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Arzu ESEN ve Muhabir Can CİHAN ile birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çektirerek ziyareti sonlandırdı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL