Güncel Köşe Yazısı

TEK ADAM

Tek adam deyince aklınıza kim geldiğini biliyorum! Lakin benim bahsettiğim öyle bir adam değil, benim bahsettiğim gerçekten tek başına bir adam! Çok geriye gitmeden CHP’ den belediye başkanı adayı olduğunda..

TEK ADAM

Tek adam deyince aklınıza kim geldiğini biliyorum! Lakin benim bahsettiğim öyle bir adam değil, benim bahsettiğim gerçekten tek başına bir adam!
Çok geriye gitmeden CHP’ den belediye başkanı adayı olduğunda yanında hiç ekiple görmedim.
Aslında Beni de etkilemişti partisi tarafından tek başına bırakılan bu adam.
Lakin, yapım icabı daha seçim meçim yokken, güvene dayalı güzel bir dostluk kurduğum ve insan olarak sevdiğim başka bir adayı satmam mümkün değildi.
Sonuçta tek adam, bütün imkansızlıklara rağmen seçimi kazanarak Bulancak belediye başkanı oldu.
Bakıyorum, Başkan oldu olalı Bulancak CHP ilçe teşkilatı, sanki başka bir parti adayı kazanmış gibi sürekli kendisiyle çatışma içinde.
Şunu anlamakta zorlanıyorum!
Diyelim ki, ilçe teşkilatının girişimleri sonuç verdi.
CHP’ nin bütün teşkilatı bir olsa, bu tek adamın aldığı oyun yarısını alamaz ki!
Memleket bu kadar zor bir dönemden geçerken, evlatlarımızın, masum insanlarımızın, bebelerimizin katilleri, Türkiye Cumhuriyeti Devletimizi feht etmiş gibi; En kutsal Meclisimizde zafer naraları atarken, yapılan bu iç çekişmeden TÜRK MİLLETİ adına utanıyorum ben.
Hani bir atasözü var ya ” bir insanın kendi kendine yaptığını cümle alem bir olsa yapamaz ” diye, aksi bir durumda CHP kendi geleceğini bu memlekette yok eder.
Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ” milli kültürümüzü muasır medeniyet seviyesine çıkaracağız” ilkesinden giden bu tek adamın, yaptığı her işin, attığı her adımın odağında medeniyet var. Çocuklar var. İnsanlık var.
Sözde Giresun’un en büyük ilçesiyiz. Hangi partiden olursa olsun her dönem bu büyük ilçenin Giresun adına bir vekili olmalı.
İlçemizden hiç bir milletvekilinin olmadığı bir dönemde, üniversite okuyan bir sporcum okul yurdunda bir sorun yaşadı. Mecbur MHP den bir arkadaşın yanına gittim. Böyle bir sorunum var. Vekile söyle bakalım ne yapabiliyor dedim. Hemen telefonu açtı. Karşı tarafta birine konuyu anlattı.
Konuşma bitti. Merakla ne dedi dedim.
Bana bildirecekler dedi. Kim bildirecek! Sen vekili aramadın mı?
Öyle vekil aranıyor mu ! Partiden birini aramış. O vekile söyleyecek. Vekil de bizim çocuğun işini görecek.
Bırak kalsın deyip gittim. Bir daha da aramadım. O da beni aramadı zaten.
Daha sonra Bulancak’tan Adem Tatlı, Kadir Aydın milletvekili olarak ilçemizi temsil etti.
İstediğimiz zaman yolunu kestik, istediğimiz zaman yakasına yapıştık.
İstediğimiz zaman WhatsApp dan fırça attık.
Şimdi kaç kişinin telefonunda vekil numarası var bilmiyorum.
Ölüyoruz desek arayacağımız kimse yok.
Bugün şu gerçeği görmemezlikten gelemeyiz. Arkasında parti desteği yok, hükümet desteği yok. Bütün imkansızlıklara rağmen İlçemize en güzelini, yapmak için gece gündüz çalışan bir adam.
Geçenlerde bu yaşa kadar görmediğim bir yağmur yağdı. Bazı dükkanları su bastı. Kimse alınmasın ama bu arkadaşlara da iki çift sözüm var. Maalesef zamanında bu şehrin deniz ile bağlantısı kesilirken hepimiz seyirci kaldık.
Sahil yolu bir set gibi kesiyor yağmurun akışını. Ne şartlarda yaşadığımızı herkes biliyor artık. Öyle cennet Bulancak hikayelerine kimse kanmasın.
Her yağmurda bu belediye nerede diyeceğinize mallarımızı zeminden 40 cm, 50 cm. yerinizin konumuna göre dizayn edelim veya su girmemesi için önlem alalım. Maddi zarar olmadıktan sonra yağmurun akışı normale döner dönmez su çekilip gidiyor zaten. Fakat daha kötüsü olabileceğini de düşünmek lazım.
Her şeye rağmen gece biz mışıl mışıl uyurken, uyandığımızda selin kötü izlerini silmek için, ekibiyle bir sabahlara kadar çalışan bu tek adama, ilçe teşkilatı ve vatandaş olarak sahip çıkalım ve yapılacak İlk seçimde Milletin Adamı olarak Yüce Meclise gönderelim.
Bütün partileri, bütün insanlığı, kucaklayan bu tek adam, bunu alternatifsiz fazlasıyla hak ediyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL