Güncel

ÇERKEZ SOKAK SİL BAŞTAN YENİLENİYOR

Giresun’un hızla gelişen mahallelerinden olan Aksu Mahallesi’nde altyapı ve üstyapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Aksu Mahallesi Çerkez Sokak’ta başlatılan sıfırdan parke taşı..

ÇERKEZ SOKAK SİL BAŞTAN YENİLENİYOR

Giresun’un hızla gelişen mahallelerinden olan Aksu Mahallesi’nde altyapı ve üstyapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Bu kapsamda, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Aksu Mahallesi Çerkez Sokak’ta başlatılan sıfırdan parke taşı döşeme çalışmaları mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

Çalışma ile birlikte, bozuk ve kullanıma elverişsiz durumda olan yol ve kaldırımlar tamamen sökülerek yerine modern ve dayanıklı parke taşları döşeniyor. Bu sayede hem yol güvenliği artırılacak hem de bölgenin estetik görünümünün iyileştirilmesi hedefleniyor.

Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, başlatılan çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanarak sokağın hem yaya hem de araç trafiğine yeniden açılacağını ifade etti.

Mahalle sakinleri ise, yapılan hizmetlerden dolayı memnuniyetini dile getirerek, Giresun Belediye Başkanı Fuat KÖSE ve ekibine teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL