GİRİB’ TEN DE,TAM DESTEK GELDİ Merkezi Ankara’da bulunan Giresun İş İnsanları ve Bürokratları Derneği’ nden, (GiRİB) Giresun Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Kara’nın öncülüğünde başlatılan Giresun’a “İstiklal Madalyası” ve..
GİRİB’ TEN DE,TAM DESTEK GELDİ
Merkezi Ankara’da bulunan Giresun İş İnsanları ve Bürokratları Derneği’ nden, (GiRİB) Giresun Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Kara’nın öncülüğünde başlatılan
Giresun’a “İstiklal Madalyası” ve “Yiğit” unvanı verilmesi kampanyasına tam destek geldi.
Açılan kampanyaya ilk imzalar GiRİB Genel Başkanı Kemal Tokmak ve genel merkez yönetim kurulu üyeleri tarafından atıldı .
Yapılan açıklamada, Giresun’a “İstiklal Madalyası” ve “Yiğit” unvanı verilmesi kampanyasına GİRİB’ in Kocaeli, Samsun İstanbul ve Sakarya şubelerinin de katılım sağlayacağı ifade edilerek şunlar kaydedildi:
” Giresun hiç işgale uğramadığı halde Gazi Osman Ağa ve Binbaşı Hüseyin Avni Alparslan öncülüğünde kurulan 42. 44.ve 47.Gönüllü Alaylarla verdiği bağımsızlık mücadelesinde büyük kahramanlıklar sergilemiştir.
Bu tarihsel gerçekler gözönüne alınarak “İstiklal Madalyamız” ile kahramanlar diyarı Giresun ilinin başına “Yiğit” unvanı eklenmesi için başlatılan gurur verici imza kampanyasına desteğimiz tamdır.Mücadelemiz sonuç alınana kadar da devam edecektir.Giresunlular olarak milletvekillerimizin, bu haklı talebimizi Meclis gündemine taşımalarını bekliyoruz.”
YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)