Sağlık Bakanlığı Ankara Bilkent Şehir Hastanesi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinin ev sahipliğinde düzenlenen 1. Ulusal FTR Asistan Hekim Kongresi, 11-14 Eylül tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirildi. Türkiye genelinde Fiziksel..
Sağlık Bakanlığı Ankara Bilkent Şehir Hastanesi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinin ev sahipliğinde düzenlenen 1. Ulusal FTR Asistan Hekim Kongresi, 11-14 Eylül tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirildi.
Türkiye genelinde Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon alanında uzmanlık eğitimi gören asistan hekimleri bir araya getiren kongrede, Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesinden davet edilen asistan hekimler Dr. Benay SARI KELEŞ, Dr. Fatmanur ÖZMAN ve Dr. Abdülkadir CAN eğitim verdi.
Giresunlu asistan hekimler, pediatrik rehabilitasyon, spinal enjeksiyonlar ve nörojenik mesane konularında meslektaşlarıyla bilgi ve deneyimlerini paylaşarak ulusal kongrede önemli katkılar sundu.
YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)