Güncel

GİRESUN JANDARMA KOMUTANLIĞI’NDA BAYRAK DEĞİŞİMİ: GÖREV ALBAY ÖZKÖK’TE

Giresun İl Jandarma Komutanlığı’nda önemli bir atama gerçekleştirildi. Yaklaşık üç yıldır kentte görev yapan Jandarma Kıdemli Albay Özgür ÖZER, Muş’a tayin edilirken, yerine Iğdır’da görev yapan J.Kd.Alb. Nihat ÖZKÖK atandı.

GİRESUN JANDARMA KOMUTANLIĞI’NDA BAYRAK DEĞİŞİMİ: GÖREV ALBAY ÖZKÖK’TE

Jandarma Genel Komutanlığı’nın personel atama kararları doğrultusunda, Giresun’da jandarma teşkilatının başında yeni bir isim görev alacak. Cumhurbaşkanlığı tarafından yayımlanan kararname ile Giresun’un yeni İl Jandarma Komutanı, Jandarma Kıdemli Albay Nihat ÖZKÖK oldu. 12 Ağustos 2022 tarihinde Giresun’da göreve başlayan Albay Özgür Özer, geçen süre zarfında özellikle güvenlik operasyonlarındaki başarıları ve kamuoyuyla kurduğu güçlü iletişimle öne çıkmıştı. Son kararname ile Özer, Muş İl Jandarma Komutanı olarak görevlendirildi.

Yeni Komutan Giresun Yolunda

Iğdır İl Jandarma Komutanlığı görevini 24 Ağustos 2023 tarihinden bu yana sürdüren J.Kd.Alb. Nihat ÖZKÖK, yeni atamayla birlikte Giresun’a gelecek. Evli ve iki çocuk babası olan ÖZKÖK’ün önümüzdeki günlerde yeni görevine başlaması bekleniyor. Yapılan değişikliklerin, Jandarma Genel Komutanlığı’nın her yıl rutin olarak gerçekleştirdiği atama sürecinin bir parçası olduğu bildirildi. Bu kapsamda yapılan görev değişimlerinin, teşkilatın sahadaki etkinliğini daha da artırması hedefleniyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL