Bulancak eğitim

BATEM’den “Meslek Lisesi Öğrencileri Hayata Dokunuyor Projesi” Etkinliği

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı okul ve kurumların eğitim verdikleri alan ve dallarla örtüşen konularda, öğrencilerin öğretmenlerinin rehberliğinde, ihtiyaç sahibi kişilere ve ailelere maddi-manevi yardım ve destekte bulunmalarını sağlamak amacıyla Millî Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından uygulanmaya başlanan “Meslek Lisesi Öğrencileri Hayata Dokunuyor Projesi” kapsamında Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mart ayı etkinliğini gerçekleştirdi.

BATEM’den “Meslek Lisesi Öğrencileri Hayata Dokunuyor Projesi” Etkinliği

Okul Mobilya ve İç Mekân Tasarımı alanı öğretmen ve öğrencileri daha önce ziyaret ederek ihtiyaç tespiti yapılan aileye ziyarette bulundu. Önceki ziyarette ölçüleri alınarak çizimi yapılan dolabın yapımı okul atölyelerinde tamamlandı. Öğretmen ve öğrenciler aileyi ziyaret ederek dolabın kurulumunu yaparak ailenin kullanımına sundu.
Okul Müdürü Turgut Hacınoğmanoğlu: “Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ‘Meslek Lisesi Öğrencileri Hayata Dokunuyor’ projesi kapsamında okulumuz bünyesinde bulunan meslek dallarındaki öğrenci ve öğretmenlerimizle ihtiyaç sahibi ailemizle buluştuk. Öğrenci ve öğretmenlerimizle değerli ailemizin ihtiyaçlarını el birliğiyle tamamladık. Mobilya ve İç Mekân Tasarımı alanı öğretmen ve öğrencilerimizin yapmış olduğu çalışmalar ailemizi memnun etti. ‘Meslek Lisesi Memleket Meselesi’ anlayışıyla yaptığımız proje çalışmasıyla öğrencilerimizde yardımlaşma bilincini geliştirerek farkındalık oluşturduk ve ailelerimizle bütünleşerek samimi bir ortam oluşturduk. Projeyi yürüten müdür yardımcımız Arzu Yavuz’a, müdür yardımcımız Levent Sağır’a, mart ayı çalışmalarına katılan Mobilya ve İç Mekân Tasarımı alan şefi İsmail Karadeniz öğretmenimize, öğrencilerimize, bizi evine kabul eden velimize teşekkür ederim. Meslek liseleri sadece pandemi ve afet zamanlarında değil her zaman milletimizin yanında olmaya ve hayata dokunmaya devam edecektir.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL