Spor

Yıldızlar Halter Türkiye Birinciliği Yarışmaları Giresun’ da Düzenlendi

Okul Sporları 2021-2022 sezonu faaliyet programında yer alan “Okul Sporları Yıldız (Kız-Erkek) Halter Türkiye Birinciliği Yarışmaları Giresun 19 Eylül Spor Salonunda organize edildi.

Yıldızlar Halter Türkiye Birinciliği Yarışmaları Giresun’ da Düzenlendi

40 İl’den 195 kız sporcu, 238 erkek sporcu olmak üzere toplam 433 sporcu Okul Sporları Yıldız Halter Türkiye Birinciliği Yarışmalarında ter döktü.

Müsabakaların açılış törenine Giresun Valisi Enver Ünlü, Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut, Halter Federasyonu Genel Sekreter Vekili Nezaket Sülünoğlu, MHK Başkanı Cahit Oğuzkan, MHK Genel Sekreteri Erol Gül, Teknik Komite üyeleri Mustafa Karış, Ünal Karaman katıldı. Müsabakalar sonrasında dereceye giren sporculara madalyaları protokol tarafından takdim edildi.

Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut; “Okul Sporlarında Önemli Bir Organizasyonun daha ilimizde yapılmasının heyecanını ve gururunu yaşıyoruz. Bizler bu tür organizasyonları önemsiyoruz ve değer veriyoruz. Okul Sporları Yıldız (Kız-Erkek) Halter Türkiye Birinciliği Yarışmalarının hem sporcularımıza, hem ilimize, hem de ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

Halter branşındaki gelişmeler ve gençlerimizin katılımı çok olumlu yönde ilerlemekte. Ciddi bir ivme yakalandı. Halter bizim en çok ümidimiz olan branşlardan biri. Ülkemizde Naim Süleymanoğlu gibi efsanelerin çoğalmasını istiyoruz. Sizlerin de efsane olmamanız için hiçbir neden yok. İnanıyorum ki buradan geleceğin Avrupa, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Sporcuları çıkacak. Biz buna yürekten inanıyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığımız siz değerli gençlerimize her türlü imkânı sunmaktadır. Bunları değerlendireceğiz. Kapımız, gönlümüz sizlere her zaman açık. Gelecekte de Türk sporunu daha da ileri taşımak için çok çalışarak önemli başarılar elde edeceğinize inancım tam. Ben bu vesileyle bu güzel organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyor, bizlerin her zaman destekçisi olan başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Kasapoğlu’na, Valimiz Sayın Enver Ünlü‘ ye teşekkür ediyorum. Müsabakalarda Sporcularımıza, Antrenörlerimize, İdarecilerimize ve Hakemlerimize başarılar diliyorum.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL