eğitim Güncel Yerel

Yağlıdere’de Yaptırılacak Kozbükü Çok Programlı Anadolu Lisesi İçin Protokol İmzalandı

Giresun İli Yağlıdere İlçesi Üçtepe Beldesi Kozbükü Mahallesinde hayırsever tarafından yaptırılacak Çok Programlı Anadolu Lisesi binasına ilişkin protokol imzalandı.

Yağlıdere’de Yaptırılacak Kozbükü Çok Programlı Anadolu Lisesi İçin Protokol İmzalandı

Giresun Valiliği Toplantı Salonu’nda 21 Haziran 2022 Salı günü düzenlenen imza töreninde, okul binasının yaptırılmasına dair protokol; Vali Enver Ünlü, Yağlıdere Üçtepe Belde Belediye Başkanı ve hayırsever Hacı Gasım Akıllı, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili İbrahim Karaca ve İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu tarafından imzalandı. Protokolün imza töreninde; Yağlıdere Kaymakamı Kübra Kaplan ve diğer yetkililer de hazır bulundu.

Vali Ünlü, imza töreni sonrası yaptığı paylaşımda; “Yağlıdere Üçtepe Belde Belediye Başkanımız ve değerli hayırseverimiz Hacı Gasım Akıllı Bey tarafından yaptırılacak olan 8 derslikli Kozbükü Çok Programlı Anadolu Lisemizin protokol imza törenini gerçekleştirdik. İlçemize hayırlı olmasını diliyor, Gasım Beye de teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Hayırsever Kozbükü İnşaat Enerji Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi tarafından yaptırılacak okul binası; Bakanlığımızın MEB.2020.8.Lİ Tip projesine uygun olarak, 8 derslikli, laboratuvarlar, kütüphane, çok amaçlı salon, beden eğitimi salonu, idari birim ve diğer mahaller olmak üzere, bodrum+zemin+2 kat şeklinde yaptırılacaktır.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL