VEFAT İLANLARI

VEFAT İLANLARI

1 Eylül 2022 Perşembe günü vefatlar edenler;

VEFAT İLANLARI

1)Kayhan köyünden Odabaşoğullarından Zeki ve üstün Sezgin Başoğlu’nun yeğeni merhum Yakup Başoğlu’nun oğlu ORAL BAŞOĞLU vefat etmiştir. Cenazesi bugün İstanbul Habibler Hasdal Camisi’nde kılınacak cenaze namazından sonra Hastal mezarlığında toprağa verilecektir.

2)Yıldız köyünden merhum hacı genç ağa Ahmet Yakan’ın eşi, Bulancak esnaflarından Özel, Aziz ve ilhan Yakan, Aysel Arslan’ın anneleri Mahmut Arslan Bulancak esnaflarından Nejdet Yakan ın kayınvalideleri FAHRİYE YAKAN vefat etmiştir. Cenazesi bugün menekşe apartmanı önündeki evinden saat 11:00 alınarak Merkez orta camiinde kılınacak öğle namazına müteakip Yıldız köyü Dere mahallesindeki aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

3)Yaslı bahçe köyünden Fındolarından merhum Mehmet Ünlü ve Pembe Ünlü’nün oğlu Süleyman Ünlü, İsmail Ünlü, Sıdıka Dur, Emine Aksu’nun kardeşleri Mehmet, Muhterem, Muhsin, Mühittin, Fatma, Faike ve Songül’ün babaları Müşerref Ünlü’nün eşi MURAT HİDAYET ÜNLÜ vefat etmiştir. Cenazesi bugün ballıca mahallesindeki evinden alınarak orta camiinde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra eski mezarlıkta toprağa verilecektir.

4)Cumhuriyet Mahallesi çalış köyünden  Hamza oğullarından merhum İsmail Yücel ve Hatice Yücel’in oğlu Gülizar Yücel’in eşi İsmail ve Okan Yücel’in babaları Nurcan Gürsu’nun kardeşi Mustafa, Güllü, Adem, Saime ve Kerim Yücel’in abisi Rıfkı Yücel vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğlen namazına müteakiben cumhuriyet mahallesi Çalış Köyü camiinde kılınacak cenaze namazından sonra aile mezarlığında toprağa verilecektir.

5)Gülbaharoğullarından merhum Yakup Bahar’ın oğlu Nurcan, Hatun, Ufuk Bahar’ın babaları Sabriye Bahar’ın eşi merhum Ali Bahar, Halis Bahar Şükran ve Saliye Aydın’ın kardeşleri emekli polis memuru Hayati Bahar hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün öğlen namazına müteakiben kıran mevkiinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

6)Merhum Osman Maden’in eşi Mehmet, Ahmet, Nafız, Ali İhsan, Kazım, Fatma ve Aysel Maden’in anneleri eski Seka emeklisi Ayşe Maden vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğlen namazına müteakiben organize sanayi yanındaki evinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL