VEFAT İLANLARI

VEFAT İLANLARI

4 Ağustos 2022 Perşembe günü vefat edenler;

VEFAT İLANLARI

1) Hasanefendioğullarından merhum Ali ve Türkan Konuralp’ın kızı, Şefik Konuralp’ın ablası, emekli öğretmen Recep Okay’ın eşi, Azmi ve Sinem’in anneleri SELMA OKAY vefat etmiştir.Cenazesi Bugün Öğle namazını müteakip Küçüklü Orta Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

2) Bulancak Nüfus Müdürü Erol Küçükyıldız’ın abisi TAHSİN KÜÇÜKYILDIZ vefat etmiştir.Cenazesi Bugün öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Dereli Çengelköy’de toprağa verilecektir.

3) Piraziz eşraflarından Mollahasanoğullarından Hacı Şevki Özdemir’in eşi, Eczacı Hayri Özdemir, Ali Kemal Özdemir, Penbe Özdemir’in anneleri, Şenel Özdemir’in kayınvalidesi, Doktor Alperen, Enes, Arif Emre Özdemir’in babaanneleri FATMA GÜLHANIM ÖZDEMİR vefat etmiştir.Cenazesi Bugün Öğle namazını müteakip Piraziz Yeni mahalle Halis Bey Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

4) Yunuslu Köyünden Keleşoğullarından Merhum Dursun oğlu; eski Muhtar Nedim Aksu’nun halasının oğlu NİHAT KELEŞOĞLU vefat etmiştir.Cenazesi Bugün (04,08,2022 perşembe) öğle namazını müteakip Yunuslu köyü Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra eski muhtar Nedim Aksu’nun aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

5) Merhum eski Bulancak mahalle muhtarı Mehmet Yaşar ve merhume Ümmügül Yaşar’ın kızı, merhum Vahit Çolak’ın eşi, merhum Hamdi yaşar, merhum Ali Yaşar, merhume Azire Gürsoy, merhume İffet Akdemir ve Hacer Güner’ın kız kardeşleri FATMA ÇOLAK vefat etmiştir. Cenazesi Bugün (04,08,2022 Perşembe) İkindi namazına müteakip Bulancak Eski Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Bulancak Yeni Aile Mezarlığında toprağa verilecektir.

6) Merhum Mehmet Solak’ın Eşi Emine,Osman,Yasemin,Ömer,Meliha,Yusuf ve Merhum Mustafa’nın Anneleri  HATİCE SOLAK Vefat Etmiştir. Cenazesi Bugün Çıtlakkale Mahallesi 121 Nolu Sokak Derya Sitesindeki Evinin Önünde Saat 10:30 da Duası Yapıldıktan Sonra Öğlen Namazına  Müteakip Hacımithat Camiinde Kılınacak Cenaze Namazından Sonra yeni Mezarlıkta Toprağa Verilecektir.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL