VEFAT İLANLARI

VEFAT İLANLARI

2 Ağustos 2022 Salı günü vefat edenler;

VEFAT İLANLARI

1) Piraziz akçay köyünden Atakan ve Çoşar Akçay’ın abisi, İbrahim ve Nuriye Akçay’ın oğlu ATİLLA AKÇAY vefat etmiştir. Cenazesi Yarın (03.08.2022 Çarşamba) Öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Akçay köyü aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

2) Keşap Karadere Köyünden Alicanoğullarından Aziz ve Emine Taş’ın oğulları Zeynep Taş’ın eşi OSMAN TAŞ  vefat etmiştir.Cenazesi bugün Merkez Hacı Miktat Camiinde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Yeni Mezarlıkta toprağa verilecektir.

3) Çakırmelikoğullarından Ahmet Çakır’ın kızı Mahmut Şenkaya’nın eşi RAHİME ŞENKAYA vefat etmiştir.Cenazesi bugün İnişdibi Köyünde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra aynı yerde toprağa verilecektir.

4) Merkez Sayca Köyünden Manaroğullarından merhum Alibey ve Rukiye Manaroğlu’nun oğlu YUSUF MANAROĞLU vefat etmiştir.Cenazesi bugün Sayca Köyü Merkez Camiinde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

5) Hatice Keskin ve merhum Ziya Keskin’in oğlu BEKİR CEVAT KESKİN vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazını müteakiben Merkez Güneyköy’de kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

6) Dereli Kuşluhan Mahallesinden Köleoğullarından Hasan ve Aynur Kılıç’ın oğlu YUSUF KILIÇ vefat etmiştir. Cenazesi bugün Gedikkaya Camiinde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Dereli İlçesi Kuşluhan Mahallesindeki aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

7) Merkez Barça Köyünden Macaroğullarından Yeter Karakaya’nın eşi emekli imam HAFIZ MURAT KARAKAYA vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Hacı Miktat Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL