VEFAT İLANLARI

VEFAT İLANLARI

28 Haziran 2022 Salı Günü Vefat Edenler;

VEFAT İLANLARI

1) Kızılot mahallesinden Karanalooğullarından merhum Hasan Karakaya’nın oğlu; Osman, Ali, Yakup, Timur, Yaşar, Muammer Karakaya, merhum Ayşe, Hatçe ve Altun Çatal’ın kardeşi; Bulancak esnaflarından Özcan, Ercan, Erkan, Cengiz, Engin ve Ömer Karakaya’nın amcaları; Ömür, Türkan ve Umut Karakaya’nın babası; Sevil Karakaya’nın eşi EMİR KARAKAYA Vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Öğle namazına müteakip Orta Camii’de kılınacak cenaze namazından sonra Kızılot mahallesinde aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

2) Bulancak Merkez Burunucu köyünden merhum Eyüp ve merhume Fatma Anapa’nın kızı; merhum Yakup Temür’ün eşi; İbrahim, Osman, İlhan Temür’ün ve Hasibe Koser’in anneleri; merhum Ali Şükrü Koser, Şakire ve Fatma Temür’ün kayınvalidesi; Neşe Karaman, Ayşegül Alim, Bora, Umut, Mete Temur’un babaannesi; Anıl ve Arda Koser’in anneannesi ZELİHA TEMÜR vefat etmiştir. Cenazesi Bugün saat 11:00’da evinin önünde yapılacak duadan sonra Öğle namazını müteakip Burunucu köyü Konakyanı Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

3) Küçüklü köyünden Emrullah ve Fikriye Zehir’in oğlu RECEP ZEHİR vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Öğle namazını müteakip Küçüklü köyü Eski Camii’de kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

4) Karabulduk Köyü Orta Mahalleden merhum Hüseyin ve Hanife Ceylan’ın oğulları MUSTAFA CEYLAN etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Karabulduk Karşıyaka Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL