Güncel Yerel

Vali Ünlü, VKS Üzerinden Gerçekleştirilen Koordinasyon Toplantısına Katıldı

Vali Enver Ünlü, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu başkanlığında düzenlenen toplantıya video konferans sistemi üzerinden katıldı.

Vali Ünlü, VKS Üzerinden Gerçekleştirilen Koordinasyon Toplantısına Katıldı

5 Ağustos Cuma günü İçişleri Bakanlığı Gamer Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya, Bakan Soylu ve Bakan Kasapoğlu’nun yanı sıra İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Selim Baydaş, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş ve Kredi ve Yurtlar Genel Müdürü Recep Ali Er katıldı.

Toplantıya 81 il valisi ve gençlik spor il müdürleri de video konferans yoluyla katıldı.

Giresun Valiliği Kütüphane Toplantı Salonu’nda, VKS üzerinden gerçekleştirilen toplantıya; Vali Enver Ünlü, Vali Yardımcısı Dr. Davut Sinanoğlu, İl Jandarma Komutanı J. Albay Muhammet Sevinç, İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut katıldı. Toplantıda üniversite öğrencilerinin yurt/barınma ihtiyaçlarının karşılanması konuları görüşüldü.

Vali Ünlü, toplantıya ilişkin yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu ve Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Mehmet Muharrem Kasapoğlu başkanlığında düzenlenen ve üniversite öğrencilerimizin yurt/barınma ihtiyaçlarının ele alındığı Koordinasyon Toplantısına video konferans sistemi üzerinden katıldık.”

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL