Güncel

Vali Ünlü ve Eşi Hanımefendi, Depremzedelerle İftarda Buluştu

Vali Enver Ünlü ve eşi Sema Ünlü, ülkemizi derinden üzen ve asrın felaketi olarak adlandırılan depremin ardından Giresun’da misafir edilen depremzede vatandaşlarımızla iftarda bir araya geldi.

Vali Ünlü ve Eşi Hanımefendi, Depremzedelerle İftarda Buluştu

Vali Ünlü ve eşi Sema Ünlü, depremde yaşanan zorlu süreçleri unutturmak ve ailelerin yaşam koşullarını iyileştirmek adına, ilimize gelerek Seyyid Vakkas Yurt Müdürlüğüne bağlı öğrenci yurtlarında misafir edilen depremzede vatandaşlarımızla 27 Mart Pazartesi günü iftar programında bir araya geldi.

Vali Ünlü, iftar programından önce ve sonra depremzede vatandaşlarımızla sohbet ederek, herhangi bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu. Çocuklarla ve yaşlılarla yakından ilgilenen Vali Ünlü, acı günlerin tekrar yaşanmamasını temenni ederek hayırlı Ramazanlar ve hayırlı iftarlar dileğinde bulundu. Vali Ünlü, iftar programı ile ilgili olarak “Deprem bölgesinden ilimize gelen değerli kardeşlerimizle birlikte iftar yaparak Ramazan-ı Şerif’in bereketini paylaştık. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim kılsın, ibadetlerimizi kabul eylesin.”  paylaşımında bulundu.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL