Yerel

Vali Enver Ünlü, Türkiye Şampiyonu Deva Dübüş’ü Tebrik Etti

Giresun Valisi Enver Ünlü, Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonu Deva Dübüş’ü Makamında kabul etti.

Vali Enver Ünlü, Türkiye Şampiyonu Deva Dübüş’ü Tebrik Etti

Vali Ünlü, Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu tarafından 25-29 Nisan 2023 tarihinde gerçekleştirilen “Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri” kapsamında birincilik kazanan Bulancak Atatürk Ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi Deva Dübüş’ü Makamında kabul ederek tebrik etti.

Şampiyon sporcumuzla ilgili bir paylaşımda bulunan Vali Ünlü, “2023 Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonasında birincilik elde eden Deva Dübüş kızımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” sözlerine yer verdi.

Valilik Makamındaki kabulde; Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Çalgan, Çotanak Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Başkanı Mehmet Türkmen, Kulüp Antrenörü Ömer Öztürk, Beden Eğitimi Öğretmeni Ersan Kelleci ile yetkililer hazır bulundu.

Ankara Atatürk Spor Salonu ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen “Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri” kapsamında 45 kiloda yarışan Giresun Çotanak Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü sporcusu Deva Dübüş, “15 Yaş Altı Kızlar Sağ Kol” müsabakalarında tüm rakiplerini yenerek Türkiye Şampiyonu oldu.

Deva Dübüş, kazanmış olduğu şampiyonlukla Giresun’umuzu ve ülkemizi, Avrupa Şampiyonası’nda temsil etme hakkı kazandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL