Genel

“Türkiye ve Giresun, Vali Yardımcımız Murat Yıldız’a Sahip Çıkmıştır”

Karadeniz Düşünce Kuruluşu Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Dr. Öğretim Üyesi Genel Cerrah Tuğrul Kesicioğlu Hemşehrimiz Diyarbakır Vali Yardımcısı Murat Yıldız’ın HDP vekillerince hedef haline getirilmesine yönelik bir açıklama yaptı.

“Türkiye ve Giresun, Vali Yardımcımız Murat Yıldız’a Sahip Çıkmıştır”

Tuğrul Kesicioğlu  tarafından yapılan açıklama da şu ifadelere yer verildi;

“HDP milletvekillerinin Diyarbakır başta olmak üzere Güneydoğumuzda ve memleketimizde tesis edilen huzur ve güven iklimini bozma çalışmalarına ve asılsız propagandalarına karşı aziz milletimiz, dün olduğu gibi bugün ve yarın da haddini bildirmeye devam edecektir.

Diyarbakır’da geçtiğimiz haftasonu Ayyıldızlı bayrağımızın gölgesinde muhteşem bir Off Road Festivali yapıldı.

Festivali koordine eden isim Giresun’lu hemşehrimiz Diyarbakır Vali Yardımcısı Murat Yıldız’dı.Türkiye’nin en büyük Offroad ekibi olan Giresun’umuzun Çotanak Off-Road ekibi de davet üzerine festivale katıldı.

Geçmiş yıllarda adı hep terörle duyulmakta iken; şu an başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere İçişleri Bakanımız Süleyman SOYLU’nun kararlı tutumuyla terörden temizlenen LİCE İlçesinin kırsal kesiminde,

Diyarbakırlı gençlerin ve Giresunluların katılımıyla muhteşem bir kardeşlik kampı yapıldı. Yine festival kapsamında Diyarbakır’da offroad araçları ve Ayyıldızlı şanlı bayrağımızla düzenlenen Şehir Kardeşlik Konvoyu da büyük bir beğeni aldı.

Festivaldeki özellikle bu 2 etkinlik, bölgenin hep terör eylemleri ile anılmasını isteyenleri yani “PKK’ya terör örgütü diyemeyen HDP’lileri” çok rahatsız etti.

Rahatsızlıkları çok büyük olan HDP’li Milletvekilleri Ali KENANOĞLU, Dersim DAĞ, Mithat SANCAR, Meral DANIŞ ve birçok milletvekili; festivalde yer almamış olan Topal Osman’ın resminin yer aldığı bir otobüsün fotoğrafını servis ederek yalan ifadelerle sosyal medyada aldı oluşturmaya çalıştılar.

Kardeşlik festivalinden rahatsız olan HDP Milletvekilleri aynı yalanlarla TBMM Genel Kuruluna Giresunlu Hemşehrimiz Diyarbakır Vali Yardımcısı Murat YILDIZ hakkında soru önergesi verdiler.

Terörden beslenen bu beslemelere şunu söyleyelim: Ülkemiz bir bütündür, o bölgelerde istediğiniz gibi terörizm eylemleri yapabildiğiniz dönem çoktan bitti ama siz bunun farkında değilsiniz!

Hemşehrimiz Murat YILDIZ ve daha nice vatansever kardeşimiz, şehit Emniyet Müdürümüz Gaffar Okkan gibi kardeşlikten yana icraatlarını kararlılıkla sürdürecektir. Sizler de asılsız mesnetsiz yalanlarınızda boğulup gideceksiniz.

Hemşehrimiz Murat YILDIZ’a saldırmanız bizce bitmişliğinizin göstergesidir.

Diyarbakır halkı gibi Giresun halkı da tüm Türkiye’de Vali Yardımcımız Murat Yıldız’a daima sahip çıkacak, daima yanında olacaktır.

Karadeniz Düşünce Kuruluşu Genel Merkezi olarak terörden beslenen HDP’lileri yüksek sesle kınadığımız açıklıyoruz.

Hemşehrimiz Vali Yardımcısı Murat Yıldız yalnız değildir.

Festival boyunca Giresunluları kardeşlik bağı kucaklayan tüm Diyarbakır’a Giresun’dan gönülden selam olsun.

Bu vatan birdir, bütündür!”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL