Bulancak

TÜGVA Bulancak’tan Okul Müdürlerine Kahvaltı Programı

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bulancak İlçe Temsilciliği tarafından 18 Ocak Çarşamba günü Bulancak merkezinde bulunan tüm ilkokul, ortaokul ve liselerin okul müdürlerine TÜGVA Bulancak Vakıf Binasında kahvaltı programı düzenlendi.

TÜGVA Bulancak’tan Okul Müdürlerine Kahvaltı Programı

Göktekin: ‘’Okul Müdürlerimiz en önemli paydaşlarımız.’’

TÜGVA Bulancak İlçe Temsilcisi Ubeydullah Göktekin: ‘’Öncelikle davetimize icabet eden bütün okul müdürlerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Kurulduğumuz günden bugüne en büyük paydaşımız olan Milli Eğitim ile sayısız projeler gerçekleştirdik. Bulancak’ta sizlerin katkısı ile Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile çok güzel koordinasyon halinde çalışıyoruz. TÜGVA’mıza ve yaptığımız çalışmalara katkı sağlayan her bir idarecimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu vesile programın yapılmasına vesile olan Bulancak Milli Eğitim Müdürümüz Şenel Bulut’a, Şube Müdürlerimiz Muhammet Tanrıverdi, Taner Çelenk ve Mithat Yaramış’a ve programa katılan okul müdürlerimize can-ı gönülden teşekkür ediyorum.” dedi.

Programa şube müdürü ve okul müdürlerinin yanı sıra Bulancak Belediye Başkan Vekili Emrullah Guguk, Belediye Başkan Yardımcısı Bahtiyar Hüsem ve TÜGVA Bulancak Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL