Köşe Yazısı

Süper Amatör Toplandı

Geçen hafta Giresun ek binasında 31 Ağustos tarihinde toplanan Süper Amatör ve 1. Amatör yöneticileri kura çekimi ve teknik toplantı gerçekleştirdi. Giresun ASFK Genel Başkanı Sinan Işık toplantıya başkanlık etti…

Süper Amatör Toplandı

Geçen hafta Giresun ek binasında 31 Ağustos tarihinde toplanan Süper Amatör ve 1. Amatör yöneticileri kura çekimi ve teknik toplantı gerçekleştirdi.
Giresun ASFK Genel Başkanı Sinan Işık toplantıya başkanlık etti. Konuk olarak Giresun Belediye Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu katılım gerçekleştirdi. Süper amatör 2022-2023 sezonu başlama tarihi 16 Ekim 2022 olarak belirlendi. 1. Amatör ise Kasım’ın ilk haftası başlaması planlanıyor. Süper Amatör’e ismi yakın dönemde vefat eden Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı ismi verilecek.

Güzel Bulancak ilçemizi temsil edecek iki güzide futbol takımımız vardır. Bir tanesi Bulancak’ın mahallesi olan Sanayi Mahallesi takımı Alidurağı Gençlik Spor Kulübü’dür. Diğeri ise Bulancak’ın merkez mahalle takımı olan İhsaniye Spor Kulübü’dür. Takımların ilk hafta fikstürleri belli oldu. Alidurağı Gençlik Spor ilk hafta kendi seyircisi önünde merkez takımı olan Batlamaspor Kulübü ile karışılacaktır. İhsaniyespor ise ilk hafta kendi taraftarı önünde komşu ilçemiz Pirazizspor ile karşılaşacaktır. Alidurağı Gençlik Spor 25 ağustos tarihinde sahaya indi ve hazırlıklara da az start verdi. Alidurağı Spor Kulübü teknik sorumlusu Mehmet Tomak idmanlara aralıksız devam ediyor. Takım iskeletini oluşturmaya çalışan kulüp geçen seneden çoğu oyuncu ile yollarını ayırdı. Bu sezon şampiyonluk parolası ile yola çıkan yönetim il ve il dışından çoğu bölgeye adından söz ettirmiş oyuncuları dahil etti. Şampiyonluk hedefleyen kulüp ilerleyen günler eksik bölgelere takviye yapıp iskelet kadrosunu kurarak şampiyonluk hedefliyor. İhsaniyespor  ise her yıl olduğu gibi alt yapısındaki yetiştirdiği oyunculara şans vermeyi planlıyor. Geçen sezon bazı oyuncularla anlaşarak devam dedi. Uzun yıllara Süper Amatör Lig’in kalıplaşmış takımlarından olan kulüp bu sezonda lige renk vermeyi hedefliyor. Bulancak’ımızı temsil eden bu iki güzide kulübümüzün maddi manevi desteklerimizi eksik etmemeliyiz. Bu futbol takımlarımızın amaç ve gayeleri Bulancak ilçesi adını en yükseklere taşıyıp ilçemizin adını en güzel şekilde temsil etmektir. Her iki takımımıza 2022-2023 sezonunda başarılı ve sakatlıksız bir lig temenni ediyorum.

Sporun felsefesinde barış kardeşlik ve sevginin bir arada yaşandığı ve toplumun her kesimini bir araya getiren sosyal bir bağ olarak ifade edilebilir. Sporla ilgilenirken veya bu spor branşlarını takip ederken bizlere öğretilen en önemli unsur nedir diye sorduğumuz da ise barışçıl olmamız gerektiğidir

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL