Genel Yerel

Şenlikoğlu, Adıyaman Afet Koordinasyon Toplantısı’na Katıldı

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, hafta sonu Adıyaman’da Afet Koordinasyon Toplantısı’na katıldı.

Şenlikoğlu, Adıyaman Afet Koordinasyon Toplantısı’na Katıldı

Afet sonrasında yapılacak çalışmalar ile ilgili AK Parti Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcı Mehmet Özhaseki başkanlığında 43 şehir ve ilçe belediye başkanları ile bir araya geldi.
Adıyaman Afet Koordinasyonu’nda gerçekleşen toplantıda, Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketi sonrası 10 şehrimizi etkileyen bölgelere yapılacak çalışmalar değerlendirildi ve görev dağılımı yapıldı.
Asrın depremi olarak nitelendirilen deprem sonrası tüm imkanlarını bölgeye seferber eden Giresun Belediyesi, ihtiyaç duyulan noktalara ekipman, araç, malzeme ve personel desteğini sürdürmeye de devam edecek.
Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ise toplantıya istinaden yaptığı açıklamada, “Kısa zamanda bölgede hayatı normale dönüştürecek çalışmalarla biz de Giresun Belediyesi olarak üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. Devletimiz milletiyle el ele. İnşallah, bu birliktelikle yaralarımızı en kısa sürede saracağız. Biz tüm imkanlarımızla bölgedeyiz. Bugünleri de hep birlikte, omuz omuza aşacağız.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL