Spor

Şampiyon Burak Özdemir

Giresunlu Milli Sporcu Burak Özdemir U21 kategorisinde  60 kg’da Türkiye Şampiyonu oldu.

Şampiyon Burak Özdemir

Türkiye Karate Federasyon’unun geleneksel organizasyonlarından Türkiye Ümit, Genç ve U21 Karate Şampiyonası ve Milli Takım seçmeleri Sakarya Serdivan Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Burak Özdemir bugüne kadar yarıştığı turnuvalarda toplamda 6 Türkiye Şampiyonluğu, 2 Avrupa Üçüncülüğü, 1 Avrupa İkinciliği ve birçok uluslararası yarışmalarda şampiyonluklar elde etti.

Hedefinin Avrupa Şampiyonluğu olduğunun altını çizen Giresunlu Milli Sporcu Burak Özdemir:”Daha önceden Giresun adına yarışıyordum fakat Giresun’da bana ekonomik olarak sahip çıkılmadığı için mecburen Ankara’ya transfer olmak zorunda kaldım. Daha önceden Giresun Gençlik ve Spor’a bağlı bir sporcuydum. Gönül isterdi memleketim adına yarışayım. Şimdi Ankara Belediye’si adına yarışıyorum. Her sporcu organizasyonlara katılmak ister. Derece elde edip adını, ülkesini tüm dünyaya duyurmak ister. Bu işin bir de maddi boyutu var. Gerekli sponsorluğu bulamadığım için Ankara Belediye’sine transfer oldum. Kariyerim boyunca 6 kez Türkiye Şampiyonluğu kazandım. Sırada Avrupa ve Dünya Şampiyonlukları var. Bana destek veren herkese teşekkür ederim.” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL