Köşe Yazısı

“Oy Bulancak Bulancak Bu işler Nasıl Olacak”

Koca Çınar Yok mu Oluyor?  İlçenin markası Bulancakspor yeni sezonda henüz yönetim oluşturamadı. Geçen sezon as başkan görevi yürüten Gürdal Bodur yönetim kurmak için girişimlerde bulundu ama olumlu gerçekleşmedi . Bulancakspor’un bu şekilde sahipsiz kalması içler acısı bir durum. Mazisinde bir çok başarısı bulunan Bulancakspor şimdi ne olacak? Kimse sahip çıkmayacak mı bu takıma?

“Oy Bulancak Bulancak Bu işler Nasıl Olacak”

Bulancakspor Kimdir?

28 Mart 1926 tarihinde Tevfik Konya Kahraman Durmuş ve Nafi Dikmen önderliğinde Bulancak Gençlerbirliği adıyla kuruldu.1984 senesinde 3. Ligin tekrar kurulmasıyla Bulancakspor lige dahil olmuştur. 1988-89 sezonunda 60 puan toplayıp 2. Lige yükselmiştir. Uzun yıllar 2. Lig ve 3. Ligde forma terletip sayısız maça çıkmıştır.Tesisleşme ve futbol sahası olarak çoğu profesyonel futbol kulübünden çok iyi durumdadır .

Mazisinde sayısız başarılar bulunan çoğu il takımları ve köklü takımlar ile mücadele eden bu koca çınar bunu hak ediyor mu? Bulancakspor markadır, vizyondur çoğu Bulancaklının yeri geldi sahada yeri geldi tribünde anıları olan köklü bir kulüptür. Bu çınar altında yedi tane amatör kulüp, sayısız futbolcular bulunmaktadır . Bulancakspor Daha önce mücadele verdiği liglere en kısa zamanda dönmelidir. Bulancak gençliğine yol gösterici ve kol kanat germelidir. Bulancaklı futbolcu kardeşlerimiz çoğu liglerde futbol oynamaktadır ve şampiyonluklar yaşamışlardır. Bizim çocuklarımızın kimselerden eksiği yoktur aksine fazlalığı vardır çünkü onlar Bulancak çocuğudur.

Yetkililerin en kısa zamanda bu olaylara müdahale etmeli futbola aç olan bu şehre şampiyonluklar yaşatmalıdır.

Spor bir şehrin en iyi kalıcı reklamdır.Futbol dünya dilidir. Futbol gençliğinde her bireyin tanıştığı bir spordur .

Bulancak sporumuz yalnız bırakmayalım, her spor dalında başarılı olması için elimizden geleni yapalım. Geçen sene olduğu gibi futbol sayesinde milyon dolarlık futbolcular Bulancak’ımıza ayak basmıştır. Neden olmasın? O futbolcular Bulancakspora karşı oynasın. En kısa zamanda yönetim kurulmalı ve transferi Bulancak ağırlıklı futbolcularla anlaşıp takım kurulmalıdır . Biz taraftarları olarak daima hazırız . Dileğim en kısa zamanda başarılar elde edip şehrin abisi Bulancaksporun ait olduğu liglere geri dönmesidir.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL