Köşe Yazısı

ÖĞRETİM YILIMIZ HAYIRLI OLSUN.!

İYİ Haftalar… 2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılının ilk ders zili dün çaldı. Milletimizi ve ülkemizi geleceğe güvenle taşımak ve çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkarmak için temel şart, eğitimdir. Bu anlamda..

ÖĞRETİM YILIMIZ  HAYIRLI OLSUN.!

İYİ Haftalar…

2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılının ilk ders zili dün çaldı. Milletimizi ve ülkemizi geleceğe güvenle taşımak ve çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkarmak için temel şart, eğitimdir. Bu anlamda yavrularımızın en güzel şekilde yetiştirilmesi hepimizin ortak hedefidir. Bunun için; idare, öğretmen, veli ve öğrenci koordinasyonunun en güzel şekilde tesisi başarı için çok önemli bir unsurdur. Bu duygu ve düşüncelerle başta büyük fedakârlıklarla çalışan öğretmenlerimiz olmak üzere tüm eğitim çalışanlarımızın, öğrencilerimizin ve kıymetli velilerimizin 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılını kutluyor, huzur, mutluluk ve başarı getirmesini temenni ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum. Mustafa Kemal Atatürk’ün şu sözünü hatırlatmak isterim; “Eğitimdir ki bir ulusu, ya özgür, bağımsız, şanlı, yüksek bir toplum olarak yaşatır; ya da tutsaklık ve düşkünlüğe bırakır.”

Okulların açılmasıyla birlikte fındık üreticisinin masrafları çoğaldı. Serbest piyasada Fındık Fiyatı 45-45.50 TL olarak seyrediyor. Fındık üreticisi, fındık fiyatlarının bir an önce istenilen seviyeye çıkmasını istiyor. Aksi takdirde fındık fiyatlarındaki bu düşüş fındık üreticisinin belini bükecek. Yetkililerin bu duruma bir an önce el atması gerekiyor. İnşallah en kısa zamanda Fındık Fiyatları yüzümüzü güldürür.

Balık sezonunun açılmasıyla birlikte tezgahlar çıkan balıklarla beraber dolmaya başladı. İnşallah bu sezon balık bol çıkar, fiyatlar ucuzlar ve vatandaşlarımız bol bol balık yemiş olurlar.

Giresunspor deplasmanda Fatih Karagümrükspor ile 1-1 berabere kaldı. Deplasmanda alına bir puan çok önemli. Artık bu maçı geride bıraktık. İki haftalık bir ara var, yeşil beyazlı ekibimiz bu arayı iyi değerlendirir ve Alanyaspor maçında iyi futbol ve iyi sonuçla ayrılır.

Bulancakspor’da çalışmalar ne zaman başlayacak. Takım hala tam anlamıyla hazır değil, başkan ve yönetim bir an önce harekete geçer ve lig başlayana kadar hazır olurlar umarım bu sezon iyi bir Bulancakspor izleriz. Yönetimin tanıtılmasını sporseverler bekliyor.

SAYGILARIMLA
Hepinize SAĞLIKLI okumalar dilerim
SAVAŞ’ımın yokluğunun 4171’inci Günü

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL