eğitim Güncel Yerel

Müdür Tosunoğlu, Türkiye 1.’si Bulancak Atatürk Ortaokulu Robot Takımını Kabul Etti

Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, 14. Uluslararası MEB Robot Yarışmasında Türkiye 1.si olan Bulancak Atatürk Ortaokulu Robot Takımını kabul etti.

Müdür Tosunoğlu, Türkiye 1.’si Bulancak Atatürk Ortaokulu Robot Takımını Kabul Etti

Kabulde, Bulancak Atatürk Ortaokulu öğrencileri Talha Kaşık ve Ömer Faruk Kaşık ile Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Samet Tekneci ve Okul Müdürü Cavit Hendekçi de hazır bulundu.

Müdür Tosunoğlu, uluslararası düzeyde yoğun katılımın yaşandığı yarışmada Giresun okullarının kazandıkları başarıların, göğsümüzü kabarttığını belirtirken ortaokul öğrencilerinin Türkiye 1.’liğinin, ileriki yıllarda hazırlayacakları projeler ve kazanacakları başarılar bakımından önemini işaret etti. Yarışmaya katılarak dereceleriyle bizleri mutlu eden Atatürk Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri ile onlara destek veren yönetici ve velileri de tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Bulancak Atatürk Ortaokulu Robot Takımı, 13-16 Haziran 2022 tarihleri arasında Şanlıurfa’da yapılan 14. Uluslararası MEB Robot Yarışmasında Temel Seviye Çizgi İzleyen Robot kategorisinde Türkiye 1. Olarak Giresun’u başarıyla temsil etti.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL