Köşe Yazısı

MİLLETVEKİLİ YEMİN TÖRENİ..

02.06.2023 günü şahsım Ankara’da Milletvekili Yemin töreninde bulundum. Her vekilin yanında en az on kişi katıldı fakat alkış ve resim çekmek yasaktı! Bu da bana göre Anlamsız. Milletvekilleri yanındakilerle yemek..

MİLLETVEKİLİ YEMİN TÖRENİ..

02.06.2023 günü şahsım Ankara’da Milletvekili Yemin töreninde bulundum. Her vekilin yanında en az on kişi katıldı fakat alkış ve resim çekmek yasaktı! Bu da bana göre Anlamsız. Milletvekilleri yanındakilerle yemek salonunu doldurdukları için diğer salonlarda yemek yeme oldu. İzlediğim kadarıyla izleyicilerin çoğunluğu Milliyetçi Hareket Partisi ve Yeniden Refah Partisi idi. Tören geç saatlere kadar sürdü. Kuzenim Milletvekili SİBEL SUİÇMEZ için bütün aile Ankara’da idik güzel bir birliktelikti. Giresun vekillerimizi de kutladım. Başarılar diledim.

 

Dün MHP Milletvekili ERTUĞRUL GAZİ KONAL’ın Basın kahvaltısına katıldım. İlk vekil Basın toplantısı idi. Yapmak istediklerini tek tek anlattı. Sonunda ben Giresun Milletvekiliyim Parti söz konusu olmadan hizmet yapacağım dedi. Teşekkürler ve Başarılar.

 

Seçim derdi bitti, geçim derdi başladı… Bu pahalılıkta kimse doğru dürüst bir şeyler alıp yiyemiyor. Bu gerçek enflasyon oranlarına göre mutfaktaki ve cüzdanlardaki yangını söndürmek hiç kolay değil. Aksine adeta ateşe odun atılırcasına pahalılık artmaya devam ediyor. Vatandaşlar dert yanar halde. İnşallah bu gidişata bir dur denilir.

 

Ultraaslan Bulancak Taraftar Grubu, Bulancak Deniz Kulübünde toplanarak ligin son derbisinde takımlarını destekleyerek kutlama düzenlediler. Bulancak Ultraslan taraftar grubu Galatasaray’ın şampiyonluğunu Bulancak Deniz Kulübü’nde coşkuyla kutladı. Daha sonra Bulancak Ultraslan taraftar grubu üyeleri, Bulancak Cumhuriyet Meydanı’nda toplanarak Galatasaray’ın şampiyonluğunu kutlamaya devam ettiler. Şampiyon Galatasaray’ı, Taraftarını ve Camiasını tebrik ediyorum.

 

SAYGILARIMLA

Hepinize SAĞLIKLI Okumalar Dilerim…

SAVAŞ’ımın Yokluğunun 4437’nci günü…

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL