Siyaset

MHP Giresun Milletvekili Aday Adaylarını Tanıttı

Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili seçimleri öncesinde Giresun milletvekili aday adaylarını kamuoyuna tanıttı.

MHP Giresun Milletvekili Aday Adaylarını Tanıttı

14 Mayıs’ta yapılacak olan 28. dönem milletvekilliği seçimleri için Milliyetçi Hareket Partisi’nden 9 isim milletvekili aday adayı oldu. Aday adayları Alper Güdük, Ertuğrul Gazi Konal, Fatih Meşe, Hami Pekdemir, Hasan Yılmaz, Muhammet Raşit Şengün, Orhan Erzurum, Sebahattin Gündüz ve Volkan Dudu parti il binasında düzenlenen basın toplantısıyla kamuoyuna tanıtıldı.
Gerçekleştirilen tanıtım toplantısında milletvekili aday adaylarının yanı sıra Milliyetçi Hareket Partisi Giresun İl Başkanı Mahmut Karakuş, MHP Giresun Merkez İlçe Başkanı Denizhan Usta ve partililer yer aldı.
Türkiye’nin yüzyılın seçimine girdiğini belirten Milliyetçi Hareket Partisi Giresun İl Başkanı Mahmut Karakuş, “Nasıl atalarımız bizlere bir yüzyıl bıraktıysa, biz de çocuklarımıza, torunlarımıza bir yüzyıl bırakmak için elimizden geleni yapacağız. Yüzyılın seçimi olan bu seçim o çok önemli. Tarih bize böyle bir misyon yükledi. Tüm aday adaylarımızın görevi çok ciddi ve ağırdır. Nasıl atalarımız Sakarya’da Dumlupınar’da savaştı, kanını nasıl döktüyse bugün bizler de aynı yolda aynı mantıkla hareket etmek zorundayız ki bizde çocuklarımıza, torunlarımıza ve gelecek yüzyıla daha güçlü bir devlet bırakalım. Onun için yükümüz ağır görevimiz çok önemli.” dedi

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL