eğitim

Liseli Öğrencilerden Giresun Üniversitesi’ne Ziyaret

Trabzon – Ortahisar Zübeyde Hanım Kız Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri, üniversite tanıtım ve motivasyon gezileri kapsamında, 03 Haziran 2022 Cuma günü Giresun Üniversitesi’nin Güre Yerleşkesinde bulunan birimlerini ziyaret ettiler.

Liseli Öğrencilerden Giresun Üniversitesi’ne Ziyaret

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğünden Mehmet SÖYLEMEZ’in eşlik ettiği ekip, ilk olarak Rektörlük Fuaye salonunda bulunan “Matematiğin Gözünden Hayal Et (IMAGINARY)” sergisini gezdi.

Burada, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Güven ÖZDEM ve Genel Sekreter Ahmet Tevfik KORKMAZ’dan Giresun Üniversitesinin tarihçesi, bölümler ve eğitim olanakları hakkında bilgi alan öğrencilerin sonraki durağı Fen-Edebiyat Fakültesi oldu.

Okul öğretmenleri Aysun AYGÜN, İlknur ERGÜL, Mehmet Baş, Sevval AYDIN ve Çiğdem ÖZDİLEK eşliğinde kampüs alanını gezerek Fen-Edebiyat Fakültesi giriş katında yer alan Mevlana Celaleddin-i Rumi amfisine gelen öğrencileri, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ali Zafer DALAR ve Fakülte Sekreteri Erol CAN karşıladı.

Fakültenin tarihçesi, bölümler, verilen eğitimler ve mezuniyet sonrası iş olanakları konusunda bilgi alan öğrenciler daha sonra Merkez Kütüphanesini gezdiler.

Son olarak Eğitim Fakültesini gezen misafir gurubu burada, Arş. Gör. Banu AKTAŞ karşıladı. Fakülte hakkında genel bilgiler alan ve akabinde biyoloji, fizik ve kimya laboratuvarlarını gezen öğrenciler, aynı binada bulan GRÜ Devlet Konservatuvarı dersliklerindeki halk oyunları çalışmalarını da yerinde görme imkanı buldular.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL